Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Matični mleček

Matični mleček

Ajda J, hvala za informacijo; upam, da je tvoja prijateljica kaj bolje, čeprav je zadeva res katastrofalna!

LP, Andreja1

Imam sina starega šest let, ki je pred dvemi leti zbolel za levkemijo in je sedaj na vzdrževalnem zdravljenu – jemlje zdravila in ima redne kontrole ( še nekaj več kot leto dni). Visok je 128 cm, 25 kg – kakšno dozo matičnega mlečka priporočate in v kakšni obliki, da bi bila možnost morebitne okužbe čim manjša? Koliko časa naj bi ga jemal?

Punce, sporočam vam, da sem ravnokar na LJ tržnici kupila čisti matični mleček (700 g 2.400 SIT); ga trenutno nimajo v pokritem delu tržnice, ker ga je zmanjkalo, vendar me je prijazna prodajalka napotila h gospe, ki prodaja tovrstne izdelke zunaj, takoj pri cerkvi, ne morete zgrešiti.

Miša, jaz se ti ne bi upala nič svetovati, ker vem samo, kako naj se jemlje MM v primeru težav z neplodnostjo. Mogoče bi vseeno v zvezi s tem raje vprašala sinovega zdravnika ali pa poklicala v MEDEX – tam se na te zadeve bolje spoznajo in ti bodo morda lahko pomagali.

LP, Andreja1

Miša- najbolj, da se obrneš na kakšnega dobrega čebelarja ali čebelarsko društvo.

Miša od srca rada bi ti pomagala, a nimam pojma kakšna bi bila najprimernejša doza. Bom malo povprašala, če slučajno čebelar, kjer sem jaz kupila mleček ve kaj bi bilo najprimerneje.

Pozdravljene
Medonal gelee royale forte-med v merkator centru 1.081 sit 450 g pa še okusen je in ravno tako se ga jemlje 15g dnevno 3krat po 5g.
lp

New Report

Close