Najdi forum

Mati komandira moje življenje

Seveda! Če delaš in zaslužiš, pa boste za kakšno sobico s kopalnico že napraskali. Da mami dovoliš vse to vmešavanje je res nezaslišano.

Živio!

Mene pa zanima koliko je star tale tvoj partner.
Tole lepo dopiši da bo slika mal bolj jasna, drugače je težko ti dajat kak pametn nasvet od kogarkoli.

By.

A, veš, ko tole berem, ti lahko malo iz svojih izkušenj povem. Tudi sama sem bila v takšni situaciji kot ti. Samo, da jaz sem pri 17 imela otroka. Tudi jaz nisem smela fanta (9 let starejšega) za stalno domov pripeljati…Danes vem česa me je takrat mama hotela ubraniti!!!!!!!!!!! Tudi moja mama je imela hišo, bila je vdova. Pa nisem stokala kaj storiti, pri 17 sem šla od doma. V sobico in kuhinjo….kjer je ob dežju nama teklo na posteljo! V treh letih sva bila v svoji hiški, mali in nedokončani, vendar najini…v tem času sem rodila še drugega otroka! Pokaži materi, da znaš se sama boriti zase in svojega otroka, da znaš odgovarjati za svoja dejanja!!! Ko sta bila otroka stara 6 in 9 let, sem na krut način izgubila partnerja. Tudi tedaj se nisem predala, borila sem se naprej…danes se lahko pohvalim, da sta otroka stara malo preko 20, eden že redno zaposlen, hči študentka pričakuje otroka. Ne branim ji, da si ustvari družino. V hiši sem ji dovolila, da si uredita stanovanje na podstrešju. Mislim, da se še letos selijo. Imajo svoj vhod. Pomagala jim bom, kolikor lahko.
Vedno pa sem jima govorila, da za stvari, ki jih naredijo morajo tudi odgovarjati!
Poglej stvar še malo iz maminega zornega kota. Verjetno ti želi najboljše, ker ve, kaj delaš narobe, ker ve, kaj te v življenju še čaka, noče da to gleda preveč od blizu. Pusti ji, da tudi ona še ima nekaj od svojega življenja! Vprašaj pa se res, kaj je z tvojim narobe, da nič nima…sem pred časom nekomu razložila, ko mi je rekel, da sem materialistka, ker sem ga vprašala kaj je delal do 45, da nič nima, razen starega avta…pa je rekel, da je LEPO ŽIVEL…Sem mu razložila, da bi bila materialistka, če bi pričakovala, da bi imel vilo, tako pa pričakujem samo, da ima svojo streho…ker vseeno bi se malo noro počutila, da sem se jaz celo življenje nečemu odpovedovala, da sem prišla do svoje strehe, on bi se pa kar prislinil! Mogoče se tudi tega boji tvoja mama, da bi bila na stare dni v strahu v svoji hiši, na svojih žuljih, da mogoče tudi mirnega spanja nebi imela! halooo………..pa kaj ti sploh pričakuješ od svoje mame??? do kdaj bo morala delati zate??? POSTAVI SE ZASE IN SVOJO HČER NA SVOJIH ŽULJIH!!!!

Dopuščaš situacijo, saj imaš tudi ti od take situacije korist! Se tega zavedaš?
Lantana

Punca, upam, da si se postavila na svoje noge…bilo bi lepo, da bi povedala kako si rešila svoje težave….

New Report

Close