Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje MATERINSKA ŠOLA – NOVA GORICA

MATERINSKA ŠOLA – NOVA GORICA

Lepo pozdravljene,

Goričanke ki ste obiskovale že materinsko šolo v Novi Gorici, mi prosim povejte
kdaj ste jo obiskovale, ker imam občutek, da me krepko vlečejo za nos.
Sem v 27. tednu nosečnosti, gospo Majdo Dren sem klicala že v začetku meseca aprila, da bi se prijavila. Že takrat mi je povedala, da naj pokličem šele po 20. avgustu, da bo stekla šola šele v septembru. Od ene nosečnice,ki je v istem tednu nosečnosti kot jaz sem izvedela da je materinska šola potekala v maju in juniju in da tudi njo v začetku niso hoteli sprejeti, vendar se je potem razjezila in da so ji dovolili obiskovati predavanja. Ne vem, ali se moram tudi jaz razjeziti, ali pa glede na to, da je letos ogromno nosečnic nimajo volje do organizacije. Ker imam rizično nosečnost in obstaja tudi možnost, da bom rodila že septembra , se mi vse to skupaj zdi malce nesramno, da kljub tolikšnemu zanimanju za šolo ne naredijo nič.

Hvala za vaše odgovore.

Vsem želim lepo in srečno nosečnost.

Kot povsod drugod imajo tudi oni v poletnih mesecih dopuste in ker so predavatelji različni, tečaja pač ni.
Vztrajaj, da te vzamejo takoj septembra.
Upam, da ne bo prepozno.

Živjo,

najbrž si v tem času že vse uredila, a ti vseeno povem, kako sem jaz to uredila. V bistvu čisto enostavno pokličeš ZD NG centralo (338 3200) in poveš, da se želiš vpisat v šolo za starše. Potem te prevežejo (mislim da na šolsko), kjer se javi neka prijazna sestra… poveš podatke…

Rekla mi je, da začnemo s 5.9.

Lahko se še srečamo! 🙂

LP,

F. 26t

New Report

Close