Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! materin rojstni dan

materin rojstni dan

Lep pozdrav!

Mami jutri praznuje rojstni dan, pa ne vem, kaj bi ji kupil. Nameraval sem sicer kakšen parfum in pa šopek rož, a so takšna darila povsem neizvirna in stokrat izpeta.
Za vsako idejo bom hvaležen.

Aja, stara bo 48 let.

Hvala, Peter.

Peter, mogoče kakšen svilen šal ali rutico za okrog vratu – ne vem, če te stvari nosi. Jesen prihaja in lepo se poda kot modni dodatek in še lep spominček nate bo.

Medvedek Pu

Medvedek Pu z jezika si mi vzela.. svilen šal ali rutica je super..
Ali pa kaj za razvajanje.. masaža, pedikura, nega obraza… če si tega sama ne privošči bo tudi to super darilo..

Razvajanje – to je to! Morda kakšno fino kopel – aromaterapija in zraven 3 barvne svečke za vzdušje in sprostitev.

Kljub vsemu pa menim, da rože še vedno povedo zelo veliko. Morda zato, ker imamo v družini vrtnarje in jih zato bolj cenim. Mislim pa, da ni važno kakšno drago darilo, veliko več šteje namen – to, da se nekdo spomni nate… Meni je bilo letos zelo težko, ker sta tašča in svakinja skoraj pozabili name. Svakinja se je oglasila šele čez mesec in pol. Pa ne gre za darilo – tudi če bi prišli brez vsega, bi skupaj nazdravili in vedela bi, da sta mislili name. Tako pa…

naši mmai smo pa cela družina kupili kolo (rojstni dan ima 27.9.) ona pa hoče za darilo masažo v salonu in zdej nevemo kaj nej
a nej ji še to plačamo al bo kolo dost=)

New Report

Close