Najdi forum

Mateja T.?

Sorry, ma me preveč firbec matra! Si že rodila? Kkako je šlo in kaj imate? Upam, da te ne moti ampak tako rada slišim te lepe novičke.

Lp Naja (23+3)

Ja sem v soboto sem rodila fantka ki mu je ime Jan.Bilo je ful hitro in zeloooo bolece bolj kot prvic.Zdej je pa ze pozabljeno ampak ponoci spimo bolj malo.Ti kar vprasaj se kaj ce te zanima.

Mateja mene zanima kako si lajšaš bolečine šivov?

Mateja iskrene čestitke!!!!!!! Tudi jaz sem spremljala vaše razgovore in ugibanja kdaj bo dan D, predvsem pa tvojo bojazen pred porodno bolečino. Res sem vesela in lepo lepo se pockrljajte.
Petra

pod tusem,patronazna pa mi je predlagala neka zrca za v vodo HIPERMANGAN,ki baje ful pomagajo.Moram jih kupit pol bom pa povedala,ce pomagajo.

Mateja,

Če tega slučajno ne boš kupila, poskusi še izpirat z mlačnim kamiličnim čajem. Meni je pomagalo!

Lp, A. (17 t)

Cestitke, Mateja!!!! Me je samo zanimalo, če si že dala skoz in sem vesela, da je mimo (vsaj zate). Uživajte vsi trije, prvi meseci so takooo lepi, čeprav so polni majhnih tegob.

Lp Naja

Stirje smo,hvala za cestitke!!!

Mateja,

kar nekaj casa sem brala tudi tebe in prav zanimalo me je ze kako in kaj. Naj ti iskreno cestitam in ti zazelim veliko lepih trenutkov 🙂

lp., teja (17t)

Hipermagan pomaga, še iz staruh časov je ta zadeva, sam pol je problem k je koža mal obarvana. Zrnca spustijo rdečo barvo ti pa oboleli del namočiš v tej vodi.

punce najlepsa hvala za nasvete in cestitke res ste super!!!
Hvala se enkrat!!!

Draga Mateja,

čestitke tudi z moje strani , upam, da je z Janom vse OK.
Kakšne pa si imela izkušnje v porodnišnici , zadnje čase slišimo, da so babice super, sestre na oddelku pa parava katastrofa 🙁

lepo se imej in čimveč lepih trenutkov ti želim!

Ja babice so res super,pa tudi na oddelku ni bilo nic takega da bi jih lahko kritizirala.Vse je bilo super-razen vecerje-corbe!!!Jan je pa en priden,lustkan fant.

New Report

Close