Mastrubiranje
Tudi mene je to razkurilo, da pušča sledi, kot da bi mi hotel pokazati – glej!
Ko pa sem mu gladko povedala, da si bom pač našla drugega, če ne bo dovolj seksa, potem pa je začel jokati in prositi, da se bo popravil!
Naj dela to tako, da ne bom opazila ali pa pred mano. Najbolj pa me je razkurilo, da ko sem ga vprašala zakaj? mi je dolgo trdil da to ne dela, potem pa da ne ve zakaj.
Saj bi mi lahko rekel, ker mi paše ali pa bova naslednjič skupaj ali kaj takega, ne pa da je ves iz sebe in da mu je nerodno.
No, res se je popravil!
Kako trapasto!!!!!!!!!!!! Babji kregi, kera je več skoz dala, kera več kavsa ter kera je lepša in bolj seksi, otročje!!!!!!!!
Sicer res, da je ne moti samo mastrubiranje ampak dejstvo, da to počne sam in ne z njo….pač tipi včasih raje na roke vržejo, ker je bolj enostavno, nič ne švicnejo itd, pač to jim je mimogrede…je pa definitivno prav, da si mu povedala, da želiš od njega več seksa in hvala bogu si ga tudi dobila (beseda ni konj), kar jasno kaže, da si mu še vedno nadvse privlačna… le to, da če mim grede pa še mal drka, pač naj….vsi to počnejo/mo..
No,pa se jest povem svoje mnenje.
Sem prebrala vse odgovore in verjamem,da tisti ,ki se niso bili v taksni situacijii,odgovarjajo ,da si zavrta in ne vem kaj se.
Jaz pa te popolnoma razumem.Ce bi se on samozadovoljeval kljub vajinim rednim spolnim odnosom,ti ne bi imela nic proti.Je tako?Tako pa tebi manjka seks,on pa je prelen da bi seksal in si ga raje mece na roko.Katera pa ne bi bila uzaljena,ce bi bila na tvojem mestu?Je ne poznam.Okej ,razen tistih,ki nocejo seksati in mislijo le nase.
Meni je to samoumnevno.Vsak rabi svoj trenutek,vendar to se ne pomeni,da je treba zapostavljati svojega partnerja.
Meni je kul, ce se partner samozadovoljuje,pa ce tudi pred mano in tudi razumem ,ce se noce pred mano,ker kakor sem ze napisala,vsak ima rad trenutek zase.
Pa nima veze kolk si jih ti imela pred njim,pa kolkrat si se dol dala.Verjamem pa ,da te boli,ker prej nisi s tem imela nikoli problemov.
Pa tudi ce je on jokal ali karkoli ze,se mi zdi,pa upam,da se motim,da bo po dolocenem casu spet isto.Nekaj je narobe z njim.Fantu se ne da,ne da se mu malo potruditi ,ker je utrujen in je mala malica,ce si ga vrze na roko.Se pravi,da ne gleda kako se ti pocutis,ampak misli le nase.
Jest ti zelim ogromno srece in upam,da ne bo tako,kakor sem napisala.
Lp.