Najdi forum

mastno blato

Pozdravljeni,

Začelo se je v avgustu z rahlimi bolečinami v predelu žličke, pod rebernim lokom, in v hrbtu. Ne povsod naenkrat, ampak včasih tukaj, včasih tam. Nato sem opazil mastno blato (pike, črte, in plavajoče). Predpisali so mi Kreon 10.000 ki pa pomaga le delno. Med tem časom sem tudi opazil poslabšanje imunskega sistema (rahel prehlad že več kot 1 mesec (tečez iz nosa, občasno pekoče grlo)) in pa verjetno posledično tudi utrujenost. Včasih brez napora, vedno pa tudi po lažjem naporu. Prav tako se mi zelo hitro utrudijo mišice (roke, noge).

Kar mi je pa najbolj čudno, je da se mi velikokrat na podplatu naredi boleča oteklina. Prav tako se mi po telesu pojavljajo bulice različne velikosti.(tudi več kot 20 naenkrat). ki lahko rahlo sbijo. Sprva so samo bulice, nato postanejo rdečice, ki v roku 24ur izginejo in se pojavilo drugje.

UZ prebavil brez posebnosti, določeni krvni izvidi tudi. Naročen na Gastro in kolonoskopijo (v novembru).
Še podatek, da so mi v decembru 2024 odstranili žolčnik.

Zanima me, če lahko karkoli še sam naredim. Kakšno dodatno samoplačniško preiskavo krvi morda, da bi se slika kaj bolj razjasnila ?

Hvala

New Report

Close