Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija mastni lasje in koža na obrazu

mastni lasje in koža na obrazu

Pozdravljeni,

Stara sem 25 let in že od približno 10. leta imam probleme z lasmi in kožo (predvsem na obrazu). Lasje se mi grozno mastijo, tako da si jih moram umivati najmanj na 2 dni, s tem, da že 2. dan izgledam, kot se ne bi umila že najmanj en mesec. Poleg tega mi tudi kar precej izpadajo. Do sedaj sem preizkusila že malo morje šamponov.
Drugi problem je koža na obrazu. Imam ogromno mozoljev in ogrcev na čelu, nosu in bradi, ki se jih nikakor ne znebim ne s tako ali drugačno nego (le obisk pri kozmetičarki stanje popravi za par dni). Osebna zdravnica mi je pred leti predpisala Klimicin, vendar se stanje niti malo ni izboljšalo.
Vsi so me prepričevali, da se bo stanje popravilo po puberteti, vendar mislim, da pri 25. ne morem biti več v puberteti. Kaj mi svetujete? Bi pomagale le kontracepcijske tablete ali obstaja še kaj drugega?
Hvala!

Pozdrav!

Vsekakor gre za isto ozadje, ki je največkrat hormonsko.
Pomagale bi verjetno kont. tablete, seveda dokler se jih jemlje, druga terapija je tudi mogoča, je pa malo bolj zapletena, vprašanje je , če je stanje tako , da jo dopušča.

Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Kont. tabletke so rakotvorne! Konopljika… naravno uravnava hormone,brez stranakih učinkov za razliko od tablet.

Objavljam brez komentarja

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close