Najdi forum

Maser – plačilo

Tisti, ki masirate preko s.p.-ja pogodbeno pri kateremkoli delodajalcu, kako in koliko vam plača? Je to urna postavka, dodatek na masažo (določen %, koliko?) ali morda kombinacija urne postavke z dodatkom?
Hvala za odgovor.

Preko podjemne masaža je slabše kot preko študenta.

Poznam nekaj ljudi,ki so delali preko podjemnih,od 4 do 5e na uro,nekje si lahko dobil 20e/masažo oziroma v 3 urah, če ti je uspelo stranki prodat kreme, mazila, olja v vrednosti 200e,nato da naj se naroči na vedeževanje, zakupi bone za drugo masažo,…če pa ti ni uspelo, pa si dobil 5e/3 ure.

Sedaj če preračunaš,da dobiš 5e in želiš na mesec 1000e je to 200 masaž. 200 masaž/ (recimo) 23 delovnih dni pa je 8 masaž na dan v (recimo) 12 ur. Zmoreš?

Kaj?Le 5e?Preslabo!!!!!!!

Se strinjam,a klasična masaža 35e, od tod gre del dobička delodajalcu, stroški elektrike, brisač + plačilo delodajalca,da nato pospravi, opere, očisti prostor. Če verjameš njegovim besedam.

Ampak prej ko slej ti tudi prekinejo pogodbo oziroma te ne najamejo več z izgovori,da si se s stranko zmenila in jo masiraš na domu in 35e vzameš v sebi žep. Čeprav ni res, ga ne prepričaš.

A na koncu pričakuj 5e in če si brez dela, imaš možnost pogodbeno sprejmi. Pa tudi če na mesec dobiš 300e,bolje nekaj kot nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close