Najdi forum

Maščobe

Zdravo!
Iščem, pa ne najdem odgovora (no, ne iščem preveč).
Pravkar sem bila na merjenju maščob v telesu. Povedali so mi naslednje številke, ki mi žal ne povedo dosti: 15,1% oz. 7,9 kg.
Je to dobro, slabo, bi bilo bolje več ali manj?
HVALA.

Teja,

Na moji spletni strani boš v rubriki Objavljeni članki našla odgovor v članku Ogledalo ali tehnica?… tam imaš tudi tabelo z ocenami posameznih vrednosti maščobe glede na spol in starost.

LP,
Goran

kako ti pa izmerijo maščobe v telesu?

Najlepša hvala za odgovor!

P.S. zakaj ne morem doma brati člankov na vaši strani? Ali potrebujem kakšen poseben program?

Jana,

To da ne moreš na mojo spletno stran je pa čudno… A morda uporabljaš Netscape? Raje poskusi z Internet Explorerjem, z njim bi morala brez težav do člankov.

Tam imaš v članku Ogledalo ali tehnica, vse o tem kako ti to izmerijo, kaj pomenijo vrednosti… prav tabele imaš napisane, tako na dolgo bi težko odgovoril tu na forumu.

Poskusi še enkrat, na mojo spletno stran… če pa ti ne bo uspelo, mi pa sporoči in ti bom članek osebno poslal na tvoj email, pa ga boš lahko odprla v Wordu. Seveda mi potem pošlji svoj email na [email protected] , da ti lahko pošljem tisti email… ampak mislim, da bi z Internet Explorerjem morala delovati spletna stran.

LP,
Goran

New Report

Close