masažne kadi za stopala
Dober večer!
Rada bi si kupila masažno kad za stopala, tako, da bi se lahko vsak večer malo pocrkljala, a jih je toliko, cene pa od 5.000-25.000 sit. Kaj je pomembno? Naj kaj naj bom pozorna? Sedaj se dobi ena nova pogruntavščina, kjer voda v posodi kroži in stimulira celo nogo, ter ima usmerjene curke. Ali naj se usmerim na take, ki samo masirajo podplat?
Hvaležna bom vsakega nasveta!
metuljčica
Spoštovani,
na tržišču je veliko ponudbe raznih masažni priprav, izbira je težka.
Zelo poceni možnost je npr taka, da si ob reki naberete majhne kamenčke, jih daste v lavor s toplo vodo, noter nekaj kapljic eteričnega olja za sprostitev in drsate ali prestopate po dnu lavorja in si s tem zelo uspešno masirate podplate in stimulirate akupresurne točke na podplatu.
Ostale priprave pa je res težko izbrati, dokler jih ne preizkusite. Meni osebno električne naprave ne prijajo, bližje so mi priprave iz lesa, s katerimi si sami drgnemo podplate ali pa kar z lastnimi rokami. Če imate kakšne znance, ki imajo pripravo, jo preizkusite tam, da ugotovite, če vam to sploh prija.
Počakajmo na uporabnike, ki so tovrstne pripomočke že preizkusili, mogoče se bodo javili.
Lep pozdrav,
Meni je masažna kad za noge odlična stvar! Dobila sem jo za Božička in jo preiskusila že kar nekajkrat. Mislim, da je od firme Severin, ima pa tri nastavke: za krožno masažo (najboljša, v smeri srca), potem zraven še mehurčki ali pa le mehurčki brez masaže. Zraven sem dobila še nekaj nastavkov in vsakič se počutim odlično! Tudi stopala na določeni točki ne bolijo več kot so na začetku .. vredno svojega denarja! Zadnjič sem si kupila Kneippovo kopel za noge in zraven zganjam še aromaterapijo:)
Forum je zaprt za komentiranje.