Najdi forum

masažne hlačke

Hojla!
Ima kdo iskušnje z masažnimi hlačkami proti celulitu? Baje v času nošenja opravljajo mikromasažo kože kar povzroča segrevanje s tem pa izločanje tekočine in odpravljanja celulitnih oblog.
Kupiš jih lahko v Sanolaborju in stanejo cca 11.000 SIT.
Hvala za vašo pomoč! Lp, kz

Živjo!

Kakršnekoli hlačke pod katerimi se potiš bi ti odsvetovala, ker celulita z njimi ne boš odpravila, pridobila pa boš glivice na spolnih organih – neprijetna izkušnja.
LP
Irena

Jaz imam te hlačke že pbl 3 leta in od takrat nisem imela nobenih negativnih problemov s kožo.
Oblečem si jih za na rolerje in orbitrack. Če zares intenzivno delaš (pbl. 1 uro) se kar precej spotiš, kar ima za posledico sčasoma tudi lepšo kožo.
Jaz ti te hlačke vsekakor zelo priporočam, pa tudi njihov izgled je tak, da jih imaš brez probleme namesto pajkic.

Živjo, Mici!
Vprašanje. A si jih kupila v Sanolaborju? Malo “cvikam” za te hlače, saj ne bi rada vrgla denar stran!
Zjutraj telovadim 30-40 minut (malo aerobike ali tek), popoldne pa grem na rolerje če imam čas.
Po kolikem času lahko pričakujem rezultate?
lp, kz

Kupila sem jih v “Lekarni” pod Maximarketom. In takrat je bila cena okrog 15.000 sit za 3/4 dolge.
Rezultati:
Občutek gladke kože je vedno po uporabi, glede celulita je pa težko rečt. Saj je odvisno od večih dejavnikov (koliko ga imaš, koliko je star,…).
Vsekakor pa ga boš pričela izgubljati slej ko prej.

Hvala za informacijo. Za te hlače katere jaz vem so iz kavčuka. Ali so tvoje tudi iz tega materiala? lp, kz

Možno.
So črne barve, na notranji strani pa bele in ne zgledajo plastično.

Pozdravljene!

Jaz sem kupila te hlače v lekarni, reče se jim nekako tako: Turbo Silhuette in bi jih priporočila vsaki, ampak res vsaki ženski, tudi takim, ki se z športom ne ukvarjajo, ker je velik efekt že to, da jih samo nosiš, ko recimo kaj delaš ali pospravljaš….
Tudi te so iz kavčuka, saj verjetno vse mislimo iste. Tudi cena je enaka, okrog 11.000 sit. Jaz jih imam že dve leti in so mi pomagale odpraviti celulit, ki se mi je nabral med nosečnostjo. Uporabljam ga predvsem pri teku in steperju, res so super!!!!!!!!!!!
Glede glivic pa tako: redno pranje (ob vsakem nošenju!!!) je skoraj obvezno, ker se spodaj koža tako spoti, da imam spodnjice čisto premočene! Če boste to upoštevale in jih nosile po recimo 2-3 ure naenkrat, mislim da ne bo problemov!

Tina

Glede pranja hlač. A je npr. vseeno dobro če jih perem na roke, 1x na teden pa v stroju? Čez teden namreč nimam pralnega stroja. Hvala za pomoč.
Lp, kz

Pol si pa na istem kot jaz, tudi meni še mamica pere :).
Jaz jih operem na roke vedno po uporabi, 1 na teden ali na 14 dni pa v stroju.
Mislim, da je to dober način saj, če bi jih prala vedno v stroju bi se verjetno hitreje uničile.

Včeraj sem jih kupila (ste me na nek način prepričali) in prodajalka mi je rekla, da jih ne smem prati v stroju. Tudi v navodilih tako piše.
Je pa kar težka zadeva. Sem mislila da jih bo lažje nostiti. No, saj me ne moti tako. So pa sestavljena tako, da so znotraj iz bombažnega materiala, vmes je iz kavčuka, vrhnji sloj pa je iz PES. Saj ni čudno da so težka.
Upam na najboljše. Lp, kz

Tina, mene zanima če s temi hlačkami tudi shujšaš, saj jaz nimam celulit, imam pa kakšen cm odveč. Hvala!

Verjetno že, saj deluje na vse maščobne celice….

če imaš “star” celulit, po kolikem času lahko pričakuješ spremembo? zlo mi boste ustregle z svojimi odgovori.
hvala

Odvisno kako pogosto boš telovadila z njimi.
Jaz sem se ga v 1 mesecu s 3X tedensko intenzivno vadbo znebila vsaj ene 70%.
Po moji oceni.

jaz telovadim zjutraj na tešče cca 30 minut. masažne hlače imam en teden. včasih grem popoldne na rolerje. kožo že imam gladko, se pravi je že začelo delovati. potem moram verjetno še malo potrpeti (malo sem neučakana). lp ; )

še neki: rekla si da si intenzivno vadila – to pomeni? koliko časa si vadila in kakšne vrste vaj si delala? hvala

Ali rolanje v Kamniško Bistrico cca 1 uro v klanec in še pol ure dol do doma, ali pa 1 uro na Orbtracku.

jaz sem narocila te hlacke v italiji prejsnji teden in upam, da kmalu prispejo
cena 25 eurov, dolge do srede stegen

sem si jih ze zdavnaj kupila – malo si prepozna za take informacije, se ti ne zdi. sem pa zadovoljna z njimi in sem izgubila kar nekaj celulita.

lepo nošnjo ti želim!

New Report

Close