Najdi forum

masažna tuš kabina

Ali jo ima kdo doma? Zanima me ali je to samo modna muha ali se splača kupit? Ali se bolj splača kupiti masažno banjo?

po moje je boljša mazažna kad… iz lastnih iskušenj ti povem, da ko smo se selili v hišo nismo vzidali kadi, imeli smo samo tuše… sedaj ko sma z mojim renovirala sma dala v kopalnico in tuš in masažno kad in povem ti, da je super… ima pa kolega masažni tuš pa ti povem, da ga ne bi imela, ker je tako malo prostora v kabini, da moreš bit zares suha, da se lahko stuširaš… imam malo kilogramov, ampak tam v tisti tuš kabini mi je bilo tesno….

takšne so moje izkušnje…. pa prijetno opremljanje želim

Moji starši jo imajo in sicer od Kolpasana, tako za dva in je ogromna na zunaj in znotraj ima tudi veliko prostora. Ima polno nekih funkcij, ki pa jih človek verjetno niti ne uporablja prav veliko, jaz pa se pri starših tuširam le vsake kvatre enkrat in seveda vse poskusim.

Edina stvar, ki me res moti, je, da si ne morem umivati las na enak način kot nad kadjo, sklonjena, kar običajno počenjam doma.

Jaz bi kupila kad, saj tudi prostora ne zavzame nič več, cenovno pa skoraj ne more biti manj ugodna od omenjene kabine.

Za vse take užitke je dolgoročno najceneje, če greš tistih nekajkrat v savno ali masažni salon. Pa še nobenega dela in čiščenja nimaš.

Obilo uspeha!

Z masažno banjo moraš vedeti, da boš moral čistiti tudi vse šobe. Če ti to ni odveč je pa kar prijetno, ko te malo mehurčki objameejo.

jaz bi kupil čisto navadno banjo (po možnosti malo večjo,da gresta vanjo lahko dva ) ,za masažo pa bi poskrbela partnerka in seveda se takšne usluge vrne. Tako bi ubil dve muhi na en mah ,zadovoljstvo v zakonu,in tisto ”modno”.
pa obilo užitkov.

Meni, na primer, tista masaža sploh ni pomembna in uporabna. Bolj se mi zdi uporabna turška kopel. Ampak take tuš kabine, ki bi imela le “savno”, še nisem videl 🙁

Lep dan.

New Report

Close