Najdi forum

Slišal sem da so se tudi na slovenskem trgu pojavila masažna očala. Zanima me kako naj bi to delovalo in ali lahko res izboljšujejo vid. Mene moti predvsem bleščanje pred očmi, ali ta masažna očala lahko to odpravijo?

Hvala

Spoštovani,

verjetno mislite na očala, ki so plastična, črna in imajo majhne luknjice, skozi katere gledate. Sprva jih je potrebno nositi nekaj minut dnevno, kasneje pa vedno več (15 minut do nekaj ur dnevno). S temi očali krepite očesne mišice in izboljšajo koordinacijo med možgani in očmi. Lahko jih uporabljate tudi za branje, gledanje TV.
Spočetka vas lahko bolijo oči, zato začnite zmerno. Vsekakor vam priporočam, da jih preizkusite in bodite vztrajni. Če se težave omilijo, bo zadovoljstvo toliko večje.

Priporočam vam tudi, da preberete knjigo Vaje za oči po dr. Batesu, izdala jo je Založba Mavrica, tudi v njej boste našli zanimive napotke.

Lep pozdrav,

Mojca Kurent

Imam taka očala in moram priznat, da so meni osebno kar všeč, mami in bratu pa sploh ne, ker pravita, da jima “trese” glavo in oči, in to še po tem, ko sta jih data dol. Očala torej ne ustrezajo vsakemu, tako da priporočam eno probo pred nakupom. Informacije o tovrstnih očalih in datume predstavitev lahko najdete tule –> http://www.masazna-ocala.com .

Hojla!

ta vikend sem v City parku testirala masažna očala breeze..Moram priznat,da so se mi zdele ok,resnicno sem se sprostila.Ker pa se potem nisem mogla odločit kateri model bi vzela,obstajajo namreč trije,sem z nakupom se malo pocakala.Zanima me ,če kdo ze ima ta ocala in kako ste z njimi zadovoljni!
lp

Prodajalec podjetja Breeze ne dostavlja obljubljenega darila ob nakupu svojih očal.
Enkrat goljuf = vcedno goljuf

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close