Najdi forum

Masaže z vodnimi curki

Spoštovani!
Pogosto hodimo v toplice (1x-2x/teden), kjer se masiram ob šobah, ki jih imajo bazeni. Mi zelo prija, sploh po hrbtenici. V zadnjih treh tednih se nisem masirala in po celem telesu imam bolečine pod kožo. Spodnja plast kože je občutljiva že ob najmanjšem pritisku nanjo. Najbolj bolijo noge. Ali menite, da je to posledica vodne masaže (noge me bolijo tudi po klasični masaži).
Zanima me tudi vaše mnenje o vodnih masažah. Hvala

Spoštovani,
premalo imam podatkov o vas, da bi vam znala svetovati, kje je vzrok in kje posledica vaših trenutnih težav. Lahko me pokličete po tel.041 338-555, pa se bova pogovorili.

Načelno so vodni curki blagodejni za telo, saj prekrvavijo predel ob hrbtenici in termalna voda koristi, če je kopanje in plavanje zmerno in se ne namakate v vodi ure in ure.

Če pa vas po klasični masaži bolijo noge, pomeni, da vseeno ni izbrana prava masaža za ta predel telesa. Ali imate krčne žile ali težave z venskim obtokom v nogah? Ali vam noge kaj zatekajo? Ali so to mišične bolečine, ali vas boli nekje “globoko” v nogah? Ali ste preobremenjeni doma in v službi in vam pomeni obisk toplic razbremenitev in če tega ni, vas začne boleti celo telo?
Skratka prosim za malo več podatkov o vas.
Lep dan,

Mojca Kurent

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close