masaža hrbta
Katera vrsta masaže bi bila najbolj primerna za odpravo bolečin v hrbtu in trdega vratu.Pri kom.Hvala lepa.Ljubljana in okolica.
jaz sem bila zelo zadovoljna pri Igorju…studio ima na dunajski…tam kjer je mercatorjeva poslovna stavba…
Probala sem jih ful, pa moj fant tudi ….ampak on je res dober… če želiš lahko preveriš sama…jaz sem bila nazadnje pri njemu novemra ali decembra lani in je stalo za 30 min…cca 4500 sit…ne vem koliko je zdaj
lahko pa si pogledaš na http://www.masaznestoritve.si…
Ojla
Tudi mene so pestile strašne bolečine v hrbtu. Bila sem pri Igorju Razingerju v Radovljici in moram povedati, da je res super. Glede na stanje se odloči za vrsto masaže. Meni so med masažo tekle solze po obrazu, tako je bolelo. Igor je dejal, da je to zaradi zategnjenost” mišic. In res bolečin je bilo manj že naslednji dan. Omeniti moram, da on izvaja tudi akupunkturo in sicer zelo uspešno. Bila sem že na tem, da mi operirajo hrbet, pri njem pa je 10 dnevna kura akupunkture in zaključna masaža 100% ublažila težave. Res ti ga priporočam. Ima tudi svojo internetno stran
Lp
Miki
Forum je zaprt za komentiranje.