masaža
Zdravo!
Zasledila sem poste o shiatsu masaži pa o masaži stopal itd. Nekje na Trubarjevi v LJ, da se to dogaja. Mene vleče, pa bi rada kaj več izvedela o tem – lahko kdo kaj pove? Kakšna masaža je to – shiatsu masaža?
Jaz sem bolj sramežljiva, mogoče zveni neumno, ampak si čisto gol, pokrit, katere dela telesa zmasira, je moški ali ženska?
Kako je pa s stopali in koliko časa traja masaža?
Hvala
Verjetno sem o masaži na Trubarjevi 4 v Ljubljani pisala jaz.
Tam dela Joži Kastelic, k njej hodim že dve leti, odkar sem imela resne zdravstvene probleme. Čudovita ženska, pomagala mi je že na sto in en način, pa tudi že veliko znankam in prijateljem, ki so me spraševali “kdo me je tako porihtal” in sem jim povedala zanjo, je veliko pomagala.
Tule sem skopirala njeno objavo iz Luninega neta:
Vir naravnega zdravja – TRADICIONALNA KITAJSKA MEDICINA
* AKUPUNKTURNA MASAŽA
* SHIATSU TERAPIJA
* REFLEKSNO CONSKA MASAŽA STOPAL
Vse naštete oblike terapij izhajajo iz tradicionalne kitajske medicine in so celostne terapije telesa. Temeljijo na uravnavanju življenske energije (imenovane ČI), ki se pretaka po telesnih kanalih (= meridianih).
S stimuliranjem energetskih centrov (= čaker)se odpravlja zastoj pretoka življenske energije. Tako je omogočeno bolj zdravo delovanje telesnih funkcij in telesa nasploh.
Vse omenjene terapije so namenjene uravnavanju zdravja in preprečevanju nastanka bolezni. Blagodejno pomagajo tudi ob hkratnem zdravljenju pri lečečem zdravniku.
Terapije se izvajajo od 20 do 50 minut.
Izvaja jih diplomirana terapevtka naravnega zdravljenja JOŽI KASTELIC.
Dodatne informacije ali/in dogovor glede obiska terapije:
VIR NARAVNEGA ZDRAVJA
Trubarjeva 4, Ljubljana
tel. 041 329 839 (Joži Kastelic)
————————————
Sicer pa shiatsu masaža izgleda tako, da oblečen ležiš na podlagi na tleh in terapevt te masira vzdolž meridianov in s tem stimulira in uravnava energetski pretok v telesu.
Akupunkturna masaža pa je nekaj enkratnega in ima resnično vellike pozirtivne učinke, izredno moč odpravljanja energetskih blokad.Na meni dela včasih dobesedno čudeže.
Poizkusila sem že vse omenjene načine masaž in vsaka je za nekaj dobra.
Pri Joži mi je najbolj všeč to, da točno ve, kaj je v določenem momentu zame dobro. Nejvečkrat kombinira- shiatsu, akupunkturo (brez igel!) in tudi klasično masažo z eteričnimi olji, tudi refleksno-consko masažo stopal. Kakor je pač najbolj koristno.
Pokliči in poizkusi vsaj enkrat, pa boš sama videla kako je, menim, da ti ne bo žal.