Najdi forum

Pozdravljeni!

Rad bi se naučila tehnike masaže. Ker nikjer ne morem zaslediti tečajev s to tematiko se obračam na vas. Sem iz Kranja in nekje v tem Gorenjskem koncu bi tak tečaj obiskovala, v Lj. pa ne ( se mi zdi predaleč ).

Če mi kdo lahko postreže s kakšno informacijo bi mu bila zelo hvaležna!!!

čao.

Nasvet za tecaj masaze.

Najbolje se naučiš masirati sama, brez tečaja. Prvo preberi kakšno knjigo, kako se to dela, sama pri sebi moraš pogruntat in bit kar malo pametna.

Nato vzameš v “roke” najbljižjega in vse poizkusiš. Lahko tudi obenem gledaš knjigo in se učiš. Ali boš delala dobro, ti bo pa povedala oseba, ki jo boš masirala. IN tako s časoma dobiš občutek za masažo, potem pa teče vse samo od sebe.

Včasih je tudi dobro, da tebe kdo pomasira, ti pa moraš takrat opazovati občutke, ki ti pašejo, tako približno ugotoviš, kje je najbolj masirat.

jaka

To, kar svetuje Jaka ni niti najmanj res, masirati kar tako, ne da bi poznali kje in kako tečejo mišice in narediti masiranemu poškodbe… za masažo pa je že treba vedeti malo več. Kakšne informacije o tečaju se da dobiti na Zavodu za tehnično izobraževanje na Langusovi 21 v Lj. v kozmetični šoli ki je kot oddelek na Srednji šoli za farmacijo in zdravstvo na Šaranovičevi v Lj. ali pa še kje.

lep pozdrav

Če bi šlo tako enostavno potem bi bili vsi maserji. To kar si povedal velja mogoče za erotično masažo – za kakšno resnejšo pa gotovo ne.

New Report

Close