Najdi forum

Martin Simončič

Lepo prosim, če mi kdo napiše uporaben mail omenjenega bioenergetika. Nujno ga potrebujem.

Najlepša hvala.

[email protected] ali [email protected] ali [email protected]

Hvala hvala :-))

Kaj pa zdravi?

He,he, on nič. On pomaga telesu, da se izboljša imunski sistem, da vse v telesu začne normalno funkcionirati, posledično pa se telo samo zdravi. Zadeva deluje, če le ni kakšna zelo huda bolezen že v končnem stadiju oz. če se pride dovolj zgodaj, da organizem ni že preveč okvarjen in se še da pomagati.

He, he?!

Mogoče ti pomaga tudi telefon. Tole sem najdla na netu:

Z bioterapijo za živali (predvsem za pse in mačke) se uspešno ukvarja tudi Martin Simončič, GSM 041 683 411. Dela v Ljubljani, po Domančićevi metodi, plačilo po želji.

LP

“He,he” je bil vstavljen zato, ker večina ljudi misli, da bioterapevt zdravi direktno, kar ni čisto res, čeprav se ta izraz na splošno uporablja. Dejansko se zdravi telo samo, bioterapevt (bioenergetik) pa v telesu vzpostavi tako stanje, da se to lahko zgodi. A je zdaj kaj bolj jasno?

Večina večinoma samooklicanih bioterapevtov, bioenergetikov ‘zdravi’ vse, od raka naprej, zato je bilo vprašanje čisto na mestu.

In kaj je s tem narobe? Nekateri ga celo pozdravijo. Osebno poznam dva primera, verjetno jih je pa še več.
In kaj veš, mogoče se boš nekoč celo sama zatekla po pomoč h kakšnemu bioenergetiku, ko ti medicina ne bo mogla pomagati. Nikoli ne reci nikoli.

Še en šarlatan, ki pobere denar od naivnih ljudi he,he,he

Zdravko, ko bos sam preizkusil, potem sodi. lp

Zdravko, ne sodi drugih po sebi :).
Gospod Simončič je pred dnevi rešil sosedovega kužka pred evtanazijo, ker so veterinarji rekli, da mu ne morejo pomagati. Ko sem lastniku rekla, naj poskusi z bioterapijo je tudi rekel le hehehe … Danes pa kuža že hodi, prej pa niti vstati ni mogel. Aja, pa bioterapije so brezplačne. Zato ne pljuvaj po ljudeh, ki jih ne poznaš. S tem smešiš le sebe, nikogar drugega. Hehehe :)))

On je šarlatan in pika. Pa ne samo pri bioenergiji :), še marsikle drugje.
Npr. pri šolanju z brcami …

Zdravko

No, no, Zdravkec, ne bodi ljubosumen :))

Pa sej nisem.
Sicer pa, kdo pa bi bil ljubosumen na šolanje z brcami 🙂
Moboče ti ??

Pa si 🙂 in dobro veš kaj mislim. In ne bom se pričkala s tabo, pa pika 🙂

Živijo, ali tale gospod še izvaja bioenergijo za živali?

New Report

Close