Najdi forum

Ali je kdo gledal včerajšnji intervju, ki ga je imel Lado Ambrožič Novljan ups ni bil on ampak novirnar Lado Ambrožič z generalnim direktorjem policije Markom Pogorevcem? Čisto udbovsko zaslišanje! Na kaj vse je moral odgovarjat, tudi v negovo privat življenje se je vtikal,….groza.
Ampak Marko je pa fejst fant. Na vse je odgovarjal neverjetno mirno in dostojanstveno. Čestitam Marko.
Žal, tako v redu generalnega direktorja policije ne bomo imeli več. Bo spet kdo z udbovskimi prijemi prišel gor.

Ha, Mina, kje pa. Tale Lado, je prav fejst pob, niti ni nestrpen, še manj papagaj! Očitno le hitro pozabi kaj je že vprašal, tako da se večkrat vrača k isti temi!
Čestitke, umnim vprašanjem, ki so na las podobna titim, no.. Marcelu S!

Ljudje se s premlevanjem o politiki zelo krčevito ubadajo takrat, ko imajo lastnih strahov, grehov, težav polno nad glavo.

Vsak je fejst fant, pomembno je le gledišče. In vsi imamo temne strani. Osebno delim ljudi na tiste, ki kiksajo in tiste ki kiksajo iz hudobije.

O Marku pa raje nič, ker ga poznam samo iz medijev. Mediji, pa kot vemo ne kažejo realne identitete človeka.

Mina, in kje so tvoji strahovi, grehi, zakaj tako krčevita obramba? Samo vprašam, ker imaš sigurno vzrok.

ČP

bravo.. odlicno si napisala.. ljudje cenijo ljudi po tem kar preberejo o njih.. a ni lazje ocenjevati nekoga, ki ga poznas.. ki ves kaksen je.. ne pa po tistem kar napisejo novinarji..

Nimam nobenih strahov, samo se mi zdi, da je policiji dal nek nov svež veter. Moram reč, da sva enkrat z Markom na eni prireditvi spregovorila par besed in se mi zdi v redu človek, pa všeč mi je, da svoja stališča zagovarja tudi javno,…ne vem njegov nastop mi je všeč.

Had morda zato, ker sem deloma skoraj novinar in ker sem brala o svojem bližnjem, pa je to potegnilo ogromno napačnih sodb ljudi.

Skratka vem o čem pišem.

LP

hmm.. no ja..
jaz pa sem izvedel iz prve roke o novinarjih na slovenskem podrocju.. kako je to.. in sem bil povsem sokiran..

in zdaj znam lociti plevel od dobrega semena..

in tako kot novinarji predstavijo ljudi.. oni jih tako vidijo.. kolk je pa to objektivno je pa nekaj drugega..

Meni sta od vedno oba všeč (Ambro in Markec), in zato sta mi bila oba včeraj na TV všeč.

novinarji naj o dogodkih poročajo, ne ocenjujejo – to je moto novinarstva. to je njihova služba.
seveda pa jim privatno ocenjevanje ni prepovedano.

V takih oddajah ponavadi dobi vprašani vprašanja vnaprej, da se pripravi na odgovore. Če bi Pogorevc menil, da mu vprašanja niso všeč, pa ne bi pristal na intervju.
Delo policije se ocenjuje po učinkovitosti, ne pa po tem, kako lepega direktorja imajo.

delo predsednika države se ocenjuje po učinkovitosti, ne pa po tem kako lepe oči ima (velja za bivšega predsednika)

a,da ima lepe oči? :)) (bivši seveda)

LP

Tudi meni je bil Marko super všeč…. Se ni dal onemu cepcu novinarskemu.

meni se je tudi hecno zdelo, kadar sem to prebrala. ali se res ne spomniš, kako so mu hvalili njegove lepe, modre oči, pred volitvami?
no, kako hitro taki ljudje, ki gradijo svoj imidž obenem tudi na osebni lepoti :)), utonejo v pozabo…

Saj nisem govorila o lepoti, ampak o njegovem nastopu. Mislim pa, da ne dobi vprašanja v naprej, vsaj vsa ne.

Tako so pravili ja. :))) Je znal pa prav grdo gledat po volitvah seveda. :(((

:))))

V razprave o politiki in politikih se ponavadi ne mešam. Tokrat se pa moram pridružiti Tamarinem mnenju in povedati, da tako pristranskega človeka kot je mina* še nisem imela priložnosti srečati – tu mislim tudi na prejšnje teme.

Zakaj pristranska? Samo svoje mnenje sem povedala, nisem pa rekla, da se moraš TI ali TAMARA strinjat z njim.

Tokrat zaradi dodatkov: Novljan, udbovsko zaslišanje…

New Report

Close