Najdi forum

Marko Juhant

V lanskem šol.l. sem bila na njegovem predavanju.Rekel je ,da mu lahko pošljemo tudi mail – pa sem si ga pozabila napisati naslov.A mi ga lahko kdo posreduje ?

hvala in lp
Tita2

[email protected]

Čmrlj komunikacije in ustvarjalnost
Marko Juhant s.p.
Praše 58a
4211 Mavčiče

tel.04 250 120
041 771 607

Kdo pa je on? Nekam znano se mi sliši.

Je pedagog, učitelj, ravnatelj,oče, sedaj pa je samostojen (ima sp) in ima predavanja po šolah s starši, učitelji, učenci…Na naši šoli je bil 3x – 4x in vedno nas je navdušil, povrhu vsega pa še kaj uporabnega naučil.

LP

Spoštovani!

Nisem učitelj ,le dedek sem. Zaradi vnukinje, ki že uporablja računalnik (igrice za preverjanje refleksov in streljanje) sem sestavil program v Visual basicu za miselne odgovore. Program KVIZ5 zajema matematiko za 4 razred OŠ, poštevanko in seštevanje ter splošni kviz z vprašanji, ki bi jih moral obvladati vsak, ki konča osnovno šolo in so včasih nagajiva.
Vprašanja in teme lahko poljubno dodajam in zato je željeno sodelovanje še kakšnega pedagoga.

Če smatrate, da bi bilo zanimivo še za koga, se dobiva, da Vam prikažem delovanje.

e-mail: [email protected]

Spoštovani!
Bila sem navašem predavanju v Ajdovščini.Doma se mi je porodilo vprašanje, ki ni ravno v povezavi s temo vašega predavanja. Ampak vseeno. Imam sins ki obiskuje sedmi razred in je veliko bolj “brihten”kotstarejša hči vendar se noče učiti, zato so ocene vedno slabše,ker brez učuja pačne gre,vendar mu tega ne morem dopovedati. Prosim za vaš nasvet in vas lepo pozdravljam.

Kompara Katarina

New Report

Close