Najdi forum

Zanima me, če ste bili pri njemu (bioterapevt, bioenergetik) in kakšne so vaše izkušnje?

eno vprašanje – ime mi je znano, a je to tip štiridesetih, suh z očali?

zivjo ,
jst sem bila. o konkretnih izkusnjah pa ne bi na forumu, ker so prevec osebne. lahko ti zatrdim, da je bila zame pozitivna izkusnja. preden pa gre kdorkoli k njemu zeli, da se prebere njegova knjiga, da ima vec casa na terapiji za ukvarjanje s problemi in ne z razlago, kako deluje in poteka zdravljenje. da ne bom delala reklame, ima svoj forum, malo poguglaj po pod ogorevc, tudi tam so ze izmenjali mnogi izkusnje.
lp

še bolj kot ogorevca priporočam gospo Emo..ki je njegova sodelavka…

bla na spletni strani, ktero knjigo mi najbolj priporočaš, da jo bom razumela, oz. da bom razumela za kaj se gre, preden pridem k njemu?

jst ti priporocam obe, ker sta ful zanimivi. ce se ti ne da brati obeh,meni je samozdravljenje s karmicno diagnostiko (ta nova) bolj vsec, ker vec namenja tudi temu, kako si lahko sam pomagas. V ta prvi knjigi je pa zanimivo poglavje,ko pise o tem, kaj vse ze vpliva na cloveka s strani starsev se pred rojstvom.
lp

se to,
majcken povzetek iz knjige lahko najdes na njegovi strani, pod rubriko clanki, naslov je kako si pomagamo sami.

poglej si http://www.maat-center.com
ampak mislim, da nima smisla razumet, ker pomaga če ti kaj znaš ali pa ne.
Bila sem pri njem in mi je pomagal, potem sem si prebrala še obe knjigi in nič razumela, pa kaj ? Pozneje sem šla še enkrat, ko me je bolel vrat, pa ni pomagalo.

Karmična diagnostika

Česa nisi razumela?

Knjige?

New Report

Close