marihuana in alkohol
potem pa najbols da vsak voznik vzame extazi in vsi bojo vozili varno. nebo vec nesrec. mislm cjoooo…drogirana oseba, pa naj bo od alkohola, mamila, pozivila, misli, da je sposobna za voznjo, ampak NI…reflexi usen delajo drugac. ce bi blo tko enostavno, bi se pa kr usi drogiral. in ne razumem tega, toliko nesrec je ze bilo zaradi drog, in ljudje kar pijani in drogirani za volan.
potem pa najbols da vsak voznik vzame extazi in vsi bojo vozili varno. nebo vec nesrec. mislm cjoooo…drogirana oseba, pa naj bo od alkohola, mamila, pozivila, misli, da je sposobna za voznjo, ampak NI…reflexi usen delajo drugac. ce bi blo tko enostavno, bi se pa kr usi drogiral. in ne razumem tega, toliko nesrec je ze bilo zaradi drog, in ljudje kar pijani in drogirani za volan. me niti nebi motilo, ce bi ogrozali samo sebe, ampak potem pa umre nekdo, ki ni nic kriv.
Megaboy: Jaz dve uri po ta zadnji skajeni ne ogrožam prometa, kljub temu, da bi mi na testih pokazal pozitivno in z alkohom je enako, če ti ne greš direkt iz oštarije za volan.
Glede heroina, učinki so popolnoma drugi, najlažje bi ga blo primerjat z orgazmom – s tem da je daljši (1h) in v tem času si v sedmih nebesih. Po mojih izkušnjah si nezmožen govort, mislit, hodit kaj šele vozit.
pa tu in tam kaka travca res ne škodi…meni osebno je ljubša kot alkohol, kar pa se vožnje tiče, je zihr pod vplivom obojega šit, čeprav še nism poskusla vozit pijana ali zadeta…rajši si privošči jagodni sok pa boš najbl zihr kul za volanom 😀
Že res, da imaš po jointih upočasnjene reflekse, a takrat tudi voziš počasneje. Pri alkotu je ravno obratno ko si čisto preveč pogumen.
Ajeeeeejjj eni mate res take smešne komentarje, da glava peče.
un k zagovarja ecstasy – BRAVO!!! podeljujem ti nobelovo nagrado za idiotizem!!! ni primerljivo s kavo in red bullom, zakaj se pol raj ne napijes kave in red bulla, če je isto??? seveda vidiš več ponoči…ŠE PREVEČ!! halucinacije itd… ajej, smiliš se mi, ker nimaš prijatelja, ki bi te imel dosti rad, da bi ti iz glave zbil takšne neumnosti. ampak pustmo to, plesne droge so itaq največje sranje na svetu in tudi pri teh si omamljen, omamljen pa ne pomeni, da deluješ počasnej, ampak da ne deluješ trezno…srčno upam, da so bli tvoji odgovori pod vplivom kakšnih substanc, ker trezen človk nemoe govorit takih bedarij.
kar se tiče trave in alkohola… pod vplivom česa je boljše voziti tudi ni najbolj brihtno vprašanje… za volan se pač ne sede omamljen, naj si bo to alkohol, marihuana, prozac in druge deprotabletke, prepovedana poživila blablabla… isto kot se ne sede za volan, če si fizično tako bolan, da veš da ne boš mogel obvladati, ja tud sam prehlad te lahko tkaj zjebe, da nisi sposoben vožnje. kdorkoli trdi, da odlično funkcionira je do zdaj pač imel samo srečo.
je res, da osbtajajo ljudje, ki pod vplivom marihuane lahko še vedno marsikaj postorijo, tudi za sluzbo za fax itd, poznam dost takih ljudi, en kolega kadi travo, da ga ne raznese od hiperaktivnosti in je zelo inteligenten in sposoben moški in tudi ve, da se pod vplivom (KI TRAJA 1 DO DVE URI IN NE “5 LET”!!!!) ne usede za volan…
megaboy ti po 5ih pivih ne bos vozil trezno, po 5ih urah potem ko skadiš en joint pa si trezen, samo thc imas se prisoten v telesu, ki pa ne vpliva več na tvoje psihofizične lastnosti!
in definitivno je pijan voznik bolj nevaren od zadetega, ker pijan bo preizkušal svoje meje kako hitro pelje, zadet pa bo ves presran ce bo sel 60km na uro…to pa ni razlog zakaj bi se za volan raje usedel zadet kot pijan…NIKOLI SE NE VOZI POD VPLIVOM KAKRŠNIHKOLI SUBSTANC!
toliko samo glede kdaj se usest za volan… obstaja še tisoč prednosti marihuane pred alkoholom…samo se mi ne da pisat
peter123 sam se odloči kaj ti sede, jaz sem bolj za travo, ker se raje druzim z “zadetimi” kot pa s “Pijanimi” ljudmi…ampak toje moja osebna odločitev in osebna izkušnja. sam pa moras vedet kaj tebi bolj ustreza za zabavo in sprostitev…za volan pač vedno samo trezen, to je to, to je moj nasvet
Jst sm pa ziher da ponoči najbolje vozim pod vplivom koke, ker se mi ne spi, pa hitrejše reflekse mam;)
Če pa v to prepričaš še policaja in pa poslance, ki so sprejeli zakon, si pa zmagal.
Tole velja samo delno, tako približno kot velja trditev, da vsak pijan ženo doma prebuta.
Ja, če si agresiven po naravi boš tud vozil prehitro in agresivno, normalen “izkušen pijanec” bo pa peljal počasneje, zaradi drugačnih refleksov in dojemanja.
Bi rekel da ko si utrujen kava kar pomaga, pa je tudi substanca, ki vpliva na psihofizično stanje. V določenih situacijah tudi negativno. S kakšno plesno drogo je pa najbrž podobno, vsaj kaj se učinkov na vožnjo tiče. Seveda pa je vse odvisno od količine zaužite stvari.
Morm rečt da je alkohol že v osnovi dost bl trda droga kot marihuana. Marihuana fizično dosti manj škoduje kot alkohol, pravzaprav sploh še ni znane niti ene smrti ki bi jo povzročilo kajenje marihuane tko v prometu kot samo overdose. Dokazal so sam ,da kajenje spodbuja epileptične napade ljudem ki že imajo epilepsijo je pa ne povzroča. Sigurno sama po sebi ne povzroča raka to so buče, raka povzročajo cigareti ki jih mladi mešajo v jointe (jebiga bojo pa čistake kadil). Se strinjam da človk nebi smeu vozt pod vplivom marihuane, (sam pod vplivom marihuane si ti največ 2 ure) zato po tem ne ogroža varnosti drugih v prometu najpogostejša nevarnosta po temu s prepočasna vožnja, … (ne rečem da bi se ga mogu zadet preden se usedeš za volan,) mogl bi narest thc teste ki nebi bili pristranski. Marihuana se v urinu pozna še tudi do mesec po zaužitju k ti že delč več nisi zadet. Sem pa za to da uvedejo thc teste ki bi dejansko pokazal a si ti zadet ali ne tko k so to alkotesti ne pa da pokažejo da si ti uživu substanco (npr. 2 tedna nazaj pa še usen dobiš kazen). Medtem k pa alko nardi pizdarije… da ne govorim o mešanju obojga skupi…
LP. Miha
Ganja je zakon <3
Forum je zaprt za komentiranje.