MARIBORSKA skupina za samopomoč
Na naši strani na FB se je okorajžila Metuljčica iz Maribora, ki je pripravljena sklicati oziroma organizirati srečanje Mariborskih Metuljčic oziroma bodočih Metuljčic. Če bi skupina zaživela, bi se lahko redno srečevali tudi v Mariboru.
Prosim vas, da se javite vsi, ki bi bili zaintertesirani za “Mariborsko Metuljčico”, da malo počekiramo kakšen je vaš interes. Če se vas najde vsaj nekaj, bomo poiskali prostor za srečanja in – že smo skupaj 🙂 😆
TOREJ – POFOČKAJTE SE ČIMPREJ – za začetek tule, ali pa na FB grupi…
https://www.facebook.com/groups/192981096218/
Pozdravljene,
jaz sem zainteresirana, da bi se metuljčice srečevale tudi v Maribor. Sem iz Ptuja.
Lp
Ana in Barbara (MARIBOR !!!) sta se dogovorili, da bi bilo prvo – še neuradno – srečanje bodoče Mariborske skupine Metuljčice
19. junija ob 18.00 uri v Pohorski kavarni v MB,
(uradna ustanovitev in prvo uradno srečanje pa bi bilo nekje septembra, ko se ljudje vrnejo z dopustov).
Vabljeni vsi iz Maribora in okolice, ki bi se nam želeli pridružiti !
Podatki o kontaktih so objavljeni na naši internetni strani – za morebitna vprašanja. (link zgoraj “Društvo Metuljčica”)
Mariborskla skupina še vedno ni zaživela, ker je zanjo premalo zanimanja. Če se vas nabere vsaj nekaj, je to že dovolj.
Javite se tule spodaj z “odgovorom” če bi bili v MB skupini .
Še bolje meni na ZS z vašim mailom ali GSM-jem.
Da vas “preštejemo “
Pozdravljeni!
Je stvar še aktualna? Jaz sem zelo zainteresirana. Iz Maribora. Že 10 let ščitničarka a še vedno iščem nekatere odgovore…
Vem, da je morebiti nekoliko pozno, a vseeno.
Prvo srečanje mariborske skupine Metuljčic bo v torek, 19. februarja 2013, ob 18. uri v Šentilju (točen naslov: Mariborska cesta 24).
[sub]Tisti, ki pridete po AC: na izvozu iz AC zavijte, kot da bi se po stari cesti peljali nazaj proti MB. Prostori podjetja, kjer se bomo srečali, se nahajajo par metrov naprej od Tuš Marketa.
Tisti, ki pridete po stari cesti: podjetje se nahaja malo naprej od gasilskega doma, ob glavni cesti.[/sub]
Drugače se išče prostor v samem MB, tako da bo naslednje srečanje verjetno že tam. 😉
Res upam, da se nas zbere čim več- vsi ste vljudno vabljeni. Mislim, da nam bo kar v pomoč in tolažbo, če se bomo srečali in se malce pogovorili.
Pozdravljeni,
potrjujem svojo udeležbo v mariborski skupini, v kolikor je stvar še vedno aktualna. Sem iz Celja, prosim javite mi datum naslednjega srečanja.
Lep dan,
Marjetka
datum bo objavljen tule na forumu, bodi pozorna
Ana Javornik sporoča :
Mesec bo spet počasi naokoli in čas je za drugo srečanje MB skupine.
To bo potekalo v torek, 19. marca 2013, ob 17. uri na Mariborski ulici 24 v Šentilju.
Ker se za prostor v Mariboru še vedno dogovarjamo, bo tudi to srečanje še v Šentilju- nič bat, saj ni tako daleč. 😉
Vse pa vas resnično vljudno vabim, da se nam pridružite, saj lahko izveste marsikaj novega. Torej- 19. marca 2013, ob 17. uri upam, da se vidimo v čim večjem številu. Pridite- novic je kar nekaj. :))
Pozdravljeni,
Sem iz Murske Sobote. Nisem še članica skupine, ali lahko pridem 19.03.2013 na srečanje ter ali je možnost dostopa v prostor z invalidskim vozičkom?
LP
Ljudmila
Seveda lahko prideš tudi če nisi članica 🙂
Glede dostopa pa ti bo v najkrajšem času odgovorila Ana, ker jaz ne vem 🙂
Ljudmila, pozdravljeni,
žal vas moram razočarat, da dostop z invalidskim vozičkom do samega prostora, kjer poteka srečanje, ni mogoč. V sam poslovni prostor je omogočen, vendar je žal ta konferenčna soba v gornjem nadstropju. Sama se trudim najti ustrezen prostor v MB, bom pa imela v mislih tudi to, da bo, če bo le mogoče, omogočen dostop tudi z invalidskim vozičkom.
Hvala za odgovor.
Nisem razočarana, na srečanje bom prišla, pač moj mož, ki je na inv. vozičku me bo počakal v avtu.
LP
Ljudmila
V torek, 7. maja 2013, ob 17. uri bo novo srečanje MB Metuljčic, in sicer na Mariborski cesti 24 v Šentilju. Upam, da se vidimo v čim večjem številu.
Oh, škoda, da sem videla to objavo porepozno. Upam, da mi uspe prit na vaše naslenje srečanje. Bom bolj pozorna.
Lep “metuljčkast” pozdrav!
Mesec bo spet naokoli in tako vas vabim na novo srečanje mariborske skupine Metuljčic, le da to pot z novo lokacijo v Mariboru!
Tako bo srečanje potekalo v torek, 4. junija 2013, ob 18. uri v prostorih ZPM Maribor na Razlagovi ulici 16.
V Zvezi prijateljev mladine so nam nesebično odstopili in namenili prostor za srečanja, ki bodo odslej potekala tam, tako da upam, da bo obisk še večji in druženja še boljša. Vabljeni. 🙂
Pozdravljeni,
v torek, 17. septembra 2013, ob 17. uri vas vabimo na novo srečanje MB Metuljčic, ki bo potekalo v prostorih ZPM MB na Razlagovi ulici v Mariboru.
Vabljeni. 🙂
Pozdravljeni,
v torek, 1. oktobra 2013, ob 17. uri vas vabimo na novo srečanje MB Metuljčic, ki bo potekalo v prostorih ZPM MB na Razlagovi ulici v Mariboru.
Srečanje bo potekalo vsak prvi torek v mesecu, saj so nam tudi za to leto na ZPM nesebično odstopili prostor.
Vabljeni. 🙂
Pozdravljeni.
Pred enim tednom sem bila diagnosticirana s kroničnim vnetjem ščitnice. Zanima me, kdaj v novembru bo potekalo srečanje MB Metuljčič? Je to še vedno v ZPM? Je to zdaj fiksni termin 1. torek v mesecu ob 17. uri? Mogoče bi se že kar pridružila, če bi utegnila.
🙂
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.