MARIBORČANKE – KJE POCENI KUHINJE
evo mene, jaz pravkar rešujem to problematiko “drago kuhinjo”, projekt je sledeči:
sedaj kupujem v akcijah vse aparate, ko bom to imela, se bom lotila še lesenega dela in upam, da bom prišla ugodno skozi, saj ko so mi delali izračune me je skoraj kap , od visokih cen, ki si jih niti približno ne morem privoščiti, res pa je tudi, da kuhinja ne bo takoj , ker moj prokekt traja kar nekaj časa (mesecev), sem pa že sedaj vesela, ko gledam te škatle v katerih se mi smejijo moji novi aparat,
sreečnoo
Za kakšne denar bi rada kuhinjo? Jaz sem primerjala nap. Marles, Gorenje, Lipa, na konču sem se odločila za Alno, kjer je bil popust in to, kar sem želela. Pri ostalih je bilo polno omejitev. Nap. obrobe, iveral…To kar sem pričakovala ni bilo možno, ali tako drago kot Alno (Hiša kuhinj). Imela sem dva predračuna od dveh, ki ti naredita kuhinji, ki jih tu ne bom imenovala, cena je bila 20% nižja od tiste v trgovini. Hiša kuhinj pa ni na melski, ampak na Teznu.
Ni maribor, je pa Celje – Spona. Jz sm zlo zadovoljna! dobrih 2000 €, 6 večjih omar/elementov, tiho zapiranje, bela, visoki sijaj, + lijak & pipa + montaža (slabih 6 ur) in vse rezanje (pulta, ker imam mansardo) ter dodatna dela.
Preveri pa še tu, če je kdo v bližini pa mal povprašej/poglej, kaj nudijo: http://www.informacija.net/dom-in-oprema/opremljanje/salon-pohistva-in-opreme?t=ind
Tudi sam sodelujem s Panlesom. Zadeva gre takole…
Odvisno od cene kuhinje Vam priznajo popust, ki pa ga lahko izkoristite za nabavo bele tehnike Bosch. Akcija traja do konca tega meseca. Ampak vedno imajo nekaj novega…
npr. če je kuhinja vredna 4800€, vam priznajo popust v vrednosti 1212€, ki ga izkoristite za nabavo bele tehnike Bosch.
Pri njih dobite tudi vse ostalo kar boste potrebovali za novo kuhinjo, pomivalno korito, armature, nape,…izbira dizajna in materiala je obsežna. Njihov zadnji hit je kuhinja z dodatkom stekla, torej vse vidne površine so steklene. Dizajn je res hud.
Moje izkušnje z njimi so res okej, fanta v Celju se res potrudita in držita besedo. Zagotovljena je dostava in montaža.
Odločitev je vaša.
Lahko se obrnete tudi na mene in skupaj bomo našli rešitev. Da bo vse izgledalo tako kot treba…
Lep pozdrav
Jaz si ogledujem poceni kuhinjo na vsezadom spletni trgovini poglejte si http://www.vsezadom.si/kuhinjski-blok-270-cm-siva-visoki-sijaj
Moja izkušnja:
Panles hvali sam sebe, cena ista kot pri DanKuche, kvaliteta pa veliko slabša. Glede zastonj aparatov pa ne bi zgubljala besed…
Pa še to: eno so kavliteta Panles kuhinj v salonih, druga pa je ko ti jo pripeljejo domov (sama videla pri kolegici).
Od prejšnejga meseca naprej pa sem “ponosna” latnica DankKuche (kupla v Lesnini – dobila tudi dober popust, aparate pa Bosch v Big Bangu – vzela vse naenkrat – dobila tudi dober popust).
Toliko od mene,
Izidora