Mariborcanke
Sem bil cez ta vikend mal v Mariboru.
S kolegi smo sli mal po lokalih in smo ugotovil, da so mariborcanke izredno lepe zenske.Ena bvol kot druga.
Pa ql se da z njimi pogovarjat pa ful niso tako high kot recimo ljubljancanke.
Tle izrekam javno pohvalo vsem Mariborcankam – ce je kksna tle na forumu ?
Zivjo!
Ja, meni se zdijo pa mariborčani zanimivi. Pa, no ja, nisem ravno 100% ljubljančanka, živim pa v prestolnici kar nekaj časa. Niso ravno vse iz Ljubljane “high”, jih je pa nekaj. LP vsem skupaj
Hvala za pohvale. Mi kar “špeh raste”, ker sem iz MB.
Jaz sem tut štejerka, pa še nekej “dalmatisnke in bosanske” krvi mam u sebi, tako da..Sem ta prava :)..Imam pa babico in dedka v lj in sem dost v nasi “metropoli” in moram rect da nikol nisem izkusila nekega sovraštva do štajercev. Se mi zdi da nas povsod po Sloveniji zelo rade volje sprejmejo in nas majo radi.
To da mariborcanke niso tolk high sem tut ze slisala. Moja prijatljica iz lj hodi s fantom, ki ma na stajerskem vse sorodnike in je veliko v mb in je baje tut rekel da smo mariborcanke manj high. Samo, me to preseneca kr se meni osebno zdi, da je v mb vse prevec deklet, ki se kr nekej brezveze nosijo in mislijo da so pozrle vso slavo sveta..Anyway..Je pa res da smo stajerci zelo odprti in komunikativni, kar je za dobre odnose z ljudmi zelo dobra in pomembna lastnost. Ma stajerci smo zakon !
*cavbav*
ma sej je vedno tak. Ko zamenjaš okolje se ti zdi vse najlepš.
😉
hvala “dragi” 😉 potemtakem pa smo res fajn punce 🙂
To pa zelo drži sam imam zelo veliko opravkov v Ljubljani in v Mariboru. 500% razlika med mariborčankami in mariborčani proti ljublja.. Pa naj bodo to poslovni stiki ali pa če greš v gostilno, trafiko, loterijo, avtobus, servis z avtomobilom, kamorkoli. V Mariboru je ena sama prijaznost, kar pa za Ljubljano absolutno ne velja.
PS: Upam da ta hvala ne bo pokvarila mariborčank in mariborčanov.
To ti je beseda!!
Ohhhh se mi je zdelo ful lepo, ker sem Štajerka……
Pa saj sem že slišala, da Štajerci in Primorci pašejo za skupaj, ker se ful štekajo…………..
Ne vem, če je to res……….
Lep dan
Bay
Sory ne smemo pozabiti, tudi na Ljubljančanke.
O.K.
Je res, lahko potrdim 🙂
LP, miki
Ej, sej ljubljančanke sploh niso tko slabe no..
Pač ste naleteli na kakšne visoke afne… Po vsej verjetnosti ste jih srečali v kakšnem hudo snobovskem lokalu al kej podobnega..tam je pač koncentracija največja 🙂 Obstajajo pa tud čist skulerane ženske, ki majo poleg šminke in visokih pet še kej v glavi :-)) Ni mi jasno zakaj se je ta stereotip o ljubljančankah tko razpasel…Ok, sicer priznam da sem jaz ljubljančanka šele 3 leta no (pa tud prej nisem živela prav daleč stran)… ampak “originalne” ljubljančanke kar poznam in lahko rečem, da jih pač najdeš vseh vrst…Je pa res, da je to pač prestolnica in najdeš ljudi in ne samo žensk vseh vrst….
Drugač pa jaz nimam nobenih prdsodkov a la štajerci pa ljubljančani… Men ste štajerci kul ljudje. Pa tko luškan naglas mate :-))
Lp. Korina
Ne bo nas, ker je Mb baje tako v pi..di, da nam ne preostane drugega, kot biti prijazni 😉
Vidim , da sva (spet) dve Klavdiji. Kaj bova zdaj z nicki? Prejsnji teden se je nekdo grdo poigraval z mojm nick-om, tako, da zdaj ne vem, ali je to nakljucje, da si ti izbrala ime Klavdija, ali ne. jaz sem ze nekaj cas na forumu s tem nick-om. Kaj zdaj?
Pozdravljena
Klavdije sva dve saj nič zato, kjer bom jaz spremenila drugi nick…….
Ne sekiraj se……. Tudi jaz sem videla drugje takšen nick, ki je bilo nekaj pisano o tem……….
Pa pustiva sedaj to….. Jaz sem že od aprila na forumu ogromno malo pišem berem pa vse………..
Bom spremenila jaz nick.
L.P,
Haha, Klavdij je ko Kitajcev :))
Hvala ti lepa, si zelo prijazna. Sem se malo bala, da me spet nekdo nesramno heca. Zadnjic se je to na tem forumu zal zgodilo. Lep dan ti zelim, Klavdija
Saj to je jasno, ampak zadnjic je bila tu na forumu ena hudoba, ki se je nesramno norcevala in mi ni bilo prav nic smesno.
Pozdravljena Klavdija
Lahko si 100%, da se jaz nisem poigravala z tvojim nickom niti slučajno nebi to naredila………
Bodi lepo pozdravljena
L.P,
tako jaz vsake toliko časa spremenim nick, ker se nekdo pojavi z istim.
Forum je zaprt za komentiranje.