Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Mariborcanke

Mariborcanke

Ojla!

Moram vam povedat, da me je danes doma cakalo vabilo na razgovor za 25.2. Izgleda da se je cakalana vrsta malo zmanjsala, kajne?

Upam da greste tudi ostale v postopek (MletitaZ, Alexmb,….)

Lp Cenca

pozdravljena!

Super!!! Si dolgo čakala? Kdaj so te vpisali na čakalno listo? Sporoči čimprej!

Naj ti dnevi do takrat minejo čimprej!!!!

Ojla!

V cakalni vrsti sem od (mislim da 25) oktobra, ko sem imela punkcijo. Ja moram priznati da sem bila danes malo presenecena nad posto. Ko sem v zacetku januarja klicala v Mb sem dobila odgovor da lahko pricakujem posto sele maja ali v zacetku junija.

Mi pa je sestra Daniela rekla na kontroli ßhc novembra, da lahko pricakujem posto nekje februarja in ni se zmotila 🙂

Kaj pa ti, tudi ti cakas posto?

Lp Cenca

Enako presenečenje sem doživela včeraj (petek). Povabljena sem 14.2. 2005.

Ima še katera ta datum???

B

Pozdravljena.

Tudi jaz sem danes dobila povabilo na pogovor v Maribor(25.2),ceprav nisem pricakovala poste tako hitro.
julci

Zdravo, Cenca!

Ja, tudi jaz čakam na pošto. No, vsaj tako mi je bilo rečeno, da je čakalna doba 6-8 mesecev in da me bodo nekje 1-2- meseca prej obvestili, kdaj se bo začelo zares.
Vpisali so me na čakalno listo 20.11.2004.Zdaj mi delajo še hormonske preiskave, ker imam visok FSH in čakam kot nora tudi zdaj vsak dan, da dobim M, ker sem dobila Klomifen. Vem, da je to za spodbujanje ovulacije in čeprav pri meni je O, so mi zdaj dali Klomifen , da vidijo kako bom na to zdravilo reagirala oz. moj visok FSH. Ful me je strah, ker zdravila za znižanje FSH-ja ni. Normalna vrednost je do 10, jaz imam pa 20,9. Dr. Reljič mi je rekel, da je lahko to še velik problem, ko me bodo začeli pripravljat na postopek, ker ti jajčnike vzpodbujajo z zdravilom, ki spet vsebuje FSH in da lahko, da ne bodo dobili dovolj celic.
Praviš mi, da si imela oktobra punkcijo. Jaz še punkcije nisem imela in me zdaj nekaj ful zanima! A se še po punkciji čaka 6-8 mesecev?? Razloži mi, kako je s tem, prosim!!!

LP:)

Ojla!

Kakor vidis nisem cakala tako dolgo, punkcijo sem imela konec oktobra, konec februarja pa imam ze razgovor za nov postopek, upam da bo spet kratek in da ne bom pojedla veliko tablet.
V prvem sem imela razgovor 17.9. z 1.10 pa sem ze zacela z inekcijami.
Tudi mene so prestrasili in govorili da je cakalna doba 6-9 mesecev, pa izgleda da je malo krajsa.
Upam da se ti hormoni cim prej uredijo in da cim prej prides v postopek.

Lp Cenca

Cenca!

Kako dolgo si čakala na ta razgovor,ki si ga imela 17.9.? Po razgovoru vem, da gre dokaj hitro. Hvala za odgovor!!!

LP:)

Cenca, tudi jaz ti moram povedati, da ko si me klicala po telefonu sem tudi jaz poklicala mojega, da je šel v nabiralnik pogledat pošto in mi nato sporočil, da sem tudi jaz dobila pošto za razgovor. Jaz 24.2. ker hodim k Reljiču. Skoraj nisem mogla verjeti, dokler nisem prišla domov in tudi sama resnično videla vabilo. Saj mogoče pa bomo tudi v tem postopku skupaj. Se že veselim.

Cao in oglasi se kaj
Melita

Ojla!

Mislim da so me dali na čakalno vrsto nekje konec marca.
Sedaj sem bila v čakalni vrsti od punkcije (25.10.) izgleda da so se čakalne vrste malo zmanjšale.
Kaj pa ti, kako dogo že čakaš?

Lp Čenča

Ja, jaz sem isto v čakalni vrsti od punkcije (27.10), tako da res zgleda, da se je čakalna vrsta skrajšala.

lp Melit

Zdravo!

Jaz sem na čakalni listi od 20.11.2004. Bom še dolgo čakala? Kaj ti misliš?
Računam, da bom prišla na vrsto enkrat junija?? Sem preveč optimistična ali bo tam nekje?? Ti greš zdaj v postopek že drugič?

LP:) Althea

Jaz mislim, da boš ti približno čez dober mesec tudi že v nabiralniku zagledala pismo iz Mb. Seveda če si v Mb ambulanti za neplodnost. V postopek pa grem drugič.

Melita

New Report

Close