Najdi forum

Maribor- ortoped

Mariborčanke prosim za pomoč.
Nismo iz iz Marirora ampak nas je pediatrinja napotila v Maribor k ortopedu..Pa me zanima kje deluje ta ortoped vemo samo da je na Valvazorjevi ulici drugo nič..Mogoče ve katera kakšno tel. št. ali bilo kaj?

Ortoped je v bolnišnici spodaj.
Priporočam pa, da s seboj vzameš veliko mero dobre volje in optimizma. Na pregled zmeraj čaka sigurno 15 ali več mamic z otročički, ki so vse naročene ob isti uri in se vse nagužvajo v eno malo sobico, nato sestra odpre vrata in postaviš se v vrsto. Vse skupaj traja 2-3 minute (še kruha ne dobiš tako hitro). Praviloma so tudi zdravniki slabe volje in neprijazni (bila sem trikrat, trije različni zdravniki in trikrat slaba volja). Pa še to, ko sem šla prvič (pupika je bila stara en teden!!), so me naročili ob dvanajstih, čakala pa sem do dveh (GROZA!!). Čez dva tedna grem spet in kar zmrazi me, ko se spomnim.

Ne bi te rada prestrašila (ni tako hudo), pa vendar v opozorilo, da ne boš tako šokirana, kot sem bila jaz. MIsli le na otroka in na to, da bo čim prej v se O.K. (lahko, da je pri tvojem že sedaj)

LP

Ortoped-privat je na Valvasorjevi 38-Maribor-Studenci. Tel 02 332 7697.
Pokliči ga!
S sinom sem hodila na ort.preglede v Mb. bolnišnico. Vse je O.k. Zelo so prijazni in tudi strokovno usposobljeni. V maju pa sem jih poklicala, da smo na morju in se dogovorila, da lahko pridemo na pregled, ko se vrnemo. Presenečenje. Na pregled so nas naročili šele v novembru. Zato sem odšla na Valvasorjevo. Tukaj je bilo super. Ne bo ti žal. Potrebuješ zdr. izkaznico in napotnico zdravnika.

New Report

Close