Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Marec 2012

Marec 2012

Sem zelo vesela za vsako,ki izve, da je noseča. Ali je to po naravni poti, ali pa po umetni!!! Koliko pa pride samoplačniško? Če lahko prašam! Ker zagotovo ni tako poceni!!

lp

Sam postopek naju je prišel 1100 eur(ima enako ceno za ivf in icsi),včasih pa je bil ivf cenejši.Mi je rekel,da imajo pri obeh enake stroške,zato so dali isto ceno.Sama zdravila pa so naju prišla 150 eur 3 škatle Merionala,40 eur Suprefact sprej in Prometrium po 5 eur na škatlo.Je pa drugače Merional dražji,pride škatla okoli 70 eur.Jaz sem ga odkupila od ene tukaj na forumu in mi ga je dala za eno škatlo zastonj,pa še stroške prevoza smo prihranili,saj se ga drugače dobi le na Madžarskem.To zdravilo je najcenejše,a kot se je pri meni izkazalo ne najslabše.Drugače pa je podobno Menopurju,ki je bolj prečiščen od Merionala.
Je pa Reš med najcenejšimi v samoplačniških postopkih.Mislim,da je Maribor najdražji.Tudi zamrzovanja nama ni bilo potrebno nič plačevati in potem kar je vse potrebno za prenos zamrznjenčkov.Je vse v isti ceni.Sem brala,da drugje vse računajo.
Si se ti odločila,da bi šla k njemu na posvet?

Hvala za informacije.
Ubistvu bom šla na posvet in pregled k dr. Pušenjaku. Pa sem zasledila, da tudi v Dravljah izvajajo umetno oploditev. Pa me je samo tako zanimalo. Drugače hodim k dr. Drobniču in sem zadovoljna z njim, tako kot z sestrami v porodnišnici.
Bom pa šla samoplačniško k Pušenjaku, ker slišim in berem, da se ti posveti. Ker sem v tej nosečnosti, dala samo pri prvem pregledu kri, urin pa na vsakem, potem, so mi v Lj odkril da imam infekcijo in da sem se zaradi tega začela odpirat v 21t. In zaradi tega morala splaviti.
In me sedaj mori, če bi dala vsakič ali pa vsaj vsak drugi pregled pregledat kri, bi zagotovo to lahko prej odkril in se gotov dal kej pozdravt in do tega mogoče ne bi prišlo. 🙁
Ampak sedaj je kar je.
Bi pa rada še kakšno drugo mnenje glede tega.

New Report

Close