Najdi forum

marca v ZDA

Iščem študenta ali študentko medicine ali podobne stroke za spremstvo v ZDA na Florido, marca 2003. Lahko tudi ni študent. Potreboval pa bi tudi pomoč pri nekaterih pripravah na odhod. Letalska vozovnica plačana za oba, za bivanje poskrbljeno, lahko pa si bi tudi razdelila stroške, če je možno. Jaz sem invalid in potrebujem spremstvo…

Kam bi se lahko obrnil?

Jaka

jaka!

Ali si se obrnil že na študentski servis? Res da bo vse uradno, boš imel pa vsaj garancijo, da bo z spremljevalcem vse okej. Če boš iskal kar tako, nikoli ne veš koga dobiš. Danes je svet pokvarjen.

Jaka..za koliko časa pa gres?

zdravo.
jaz resda nisem studentka med.,vendar pa trenutno delam v angliji kot ‘carer’.skrbim za moza-karja,ki okreva po bolezni in mu nudim pomoc.masaza,spremljam ga ,kamor mora iti ( na fizioterapijo,trgovino itd….),pomagam pri kopanju….ce je to za vas dovolj izkuseno,se mi javite nazaj.
hvala lepa.
barbara

Barbara,

To je sicer dovolj, ce mi lahko pomagate bi bilo super… Vendar pa moram vnaprej povedati, da sem jaz povsem odvisen od tuje pomoci, ker sem povsem nepokreten in rabim vso pomoc, od opravljanja male potrebe, oblacenja, nekaj malega pomoci pri hranjenju, oblacenju, do prekladanja na vozicek, itd. Rabim torej nekoga, ki bo lahko pomagal pri vsem tem, ni pa seveda nujno, da je ravno student medicine.

Zato bi rad spremljevalca nasel cimprej, da bo potem dovolj casa za vse priprave in vpeljevanje. Kot sem ze rekel bo še kar nekaj priprav, ki pa jih ne morem opraviti sam, zato bi moral asistent malce pomagati tudi pri pripravah na odhod. Vse priprave bodo potekale vec mesecev in na dan odhoda bo vse doreceno.

Sam v bistvu nimam veliko denarja, ker sem se bruc, vendar je to moj projekt, ki ga bom moral tudi sam pokriti. Vse sicer se ni povsem jasno, vendar imam v Ameriki nekaj nacrtov zaradi katerih bom najverjetneje marca odsel v ZDA, saj je to potrebno zaradi teh nacrtov. Ta moj odhod ima sicer se nekaj posebnosti, zato potrebujem nekoga, ki bo dovolj resen.

Spremljevalec bi me tam spremljal en mesec, jaz pa bom verjetno dobil vizo za delo in bom se nekaj casa tam. Zal za vec dni ni denarja (verjetno). V primeru, da bi tudi spremljevalec hotel ostati vec dni (do 90 dni s potnim listom), bi sam doplacal razliko za karto. Jaz bi pokril stroske povratne karte do Miamija za en mesec…

Barbara, vi ste v Angliji – kako mi lahko pomagate? Vase izkusnje bi bile sicer povsem dovolj.

Jaka

lep pozdrav jaka.
da se pa ne bova tako javno pogovarjala,ce imate email naslov mi lahko pisete pa se bova tako menila naprej?!
moj naslov je :
[email protected]
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close