maona
Spoštovani,
najprej pohvale za vašo vztrajnost z odgovrajanjem na vprašanja. Vašo stran prebiram dokaj pogosto in najde veliko koristnih informacij.
Me je pa zmotila ena zadeva, in sicer sem ravno danes zasledila na neki drugi strani ravno tako z odgovori strokovnjaka, da je ovulacija možna v vseh dneh ciklusa tudi med menstruacijo. Sedaj me tole malce bega, ker mislim, pa da je bil vaš odgovor da v prvih treh neh menstruacije skoraj gotovo ne.
Težava je v tem, ker “naštudiram” celotno zadevo:))) potem pa naletim na tak odgovr pa se seveda ponovno pojavi dvom.
Lep dan vam želim
nesporazum je zlasti v tem, da ženske rade vsako krvavitev proglasite za menstraucijo, kar še zdaleč ni res. Seveda prvih 7 dni prave menstraucije, torej krvavitve, ki sledi 2 tedna po ovualciji in pri kateri se odlušči celotna maternična sluznica, ni možna, je pa možna med ali takoj po krvavitvi, ki ni menstruacija. Torej se lahko zgodi, da neka krvavitev, ki ni menstraucija zavede žensko, da v tem času ne more imeti ovulacije, pa temu ni tako. S tega stališča dejansko ni popolne varnosti in je lahko ovulacija kadarkoli.