manualna terapija – bolečine v zatilju in vratu
Pozdravljeni!
Že 3 leta imam bolečine v zatilju glave in v vratu. Zadnje čase tudi do štirikrat na teden. Največkrat se že zjutraj zbudim s hudim glavobolom v zatilju. Ponavadi traja do popoldneva ali večera. Ko me boli glava, v vratu ni tako hude bolečine. Ko pa popusti bolečina v glavi, se začne seliti na vrat.
Pred pol leta sem naredila ct glave, izvid pa je bp. Leta 2007 sem opravila tudi magnetno resonanco vratne hrbtenice, ki pa je pokazala diskus hernijo C4 C6 in C5 C6, deg. stenoza C6 C7. Magnetna resonanca ledvene hrbtenice 2007: diskus hernia L1 L2.
Klin.st.: vzravnana drža, poudarjena tor. kifoza, z izravnano vratno in ledveno lordozo.
Stara sem 59 let, živim in prehranjujem se zdravo, nisem podvržena nobenim izjemnim stresom, veliko se gibam in telovadim. Zanima me, če mislite, da so vzrok mojih glavobolov naštete okvare v vratnem delu hrbtenice.
Zanima me tudi, kaj mislite o dr. Borisovu- bi mi lahko pomagal glede glavobolov?
Že vnaprej hvala za Vaš čas in odgovor, lp
Prav gotovo so simptomi povezani z vratnim delom hrbtenice, kar se z manualno medicino da pozdraviti.S slikami se oglasite na pregled, da jih primerjamo še s klinično sliko.
Tako kot mi, vam gotovo lahko pomaga tudi dr. Borisov, ima vse ustrezne kvalifikacije .
Lep pozdrav,