Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Manualna medicina – zdravljenje gibalnega sistema manualna terapija – bolečine v zatilju in vratu

manualna terapija – bolečine v zatilju in vratu

Pozdravljeni!

Že 3 leta imam bolečine v zatilju glave in v vratu. Zadnje čase tudi do štirikrat na teden. Največkrat se že zjutraj zbudim s hudim glavobolom v zatilju. Ponavadi traja do popoldneva ali večera. Ko me boli glava, v vratu ni tako hude bolečine. Ko pa popusti bolečina v glavi, se začne seliti na vrat.

Pred pol leta sem naredila ct glave, izvid pa je bp. Leta 2007 sem opravila tudi magnetno resonanco vratne hrbtenice, ki pa je pokazala diskus hernijo C4 C6 in C5 C6, deg. stenoza C6 C7. Magnetna resonanca ledvene hrbtenice 2007: diskus hernia L1 L2.
Klin.st.: vzravnana drža, poudarjena tor. kifoza, z izravnano vratno in ledveno lordozo.

Stara sem 59 let, živim in prehranjujem se zdravo, nisem podvržena nobenim izjemnim stresom, veliko se gibam in telovadim. Zanima me, če mislite, da so vzrok mojih glavobolov naštete okvare v vratnem delu hrbtenice.
Zanima me tudi, kaj mislite o dr. Borisovu- bi mi lahko pomagal glede glavobolov?

Že vnaprej hvala za Vaš čas in odgovor, lp

Prav gotovo so simptomi povezani z vratnim delom hrbtenice, kar se z manualno medicino da pozdraviti.S slikami se oglasite na pregled, da jih primerjamo še s klinično sliko.
Tako kot mi, vam gotovo lahko pomaga tudi dr. Borisov, ima vse ustrezne kvalifikacije .

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close