Manjši fant
Hojla!!
Imam fanta, ki je moj prvi. In resnično ga imam rada, 2 leti sva bila zelo dobra prijatelja, potem se je pa iz tega prijateljstva razvila ljubezen. Vendar je on manjši od mene (6 cm). Mene sicer to ne moti, oz. si dopovedujem, da to res ni noben problem. Ampak mene je zelo sram, ko hodiva po mestu in se drživa za roke, ker je pač manjši od mene. Nerodno mi je, ko se pojaviva v javnosti. Kaj naj naredim, da se bom nehala obremnjevati s tem?? Aja, zelo me skrbi to, kaj bojo pa drugi rekli; lej, lej, ta ima pa manjšega fanta…
On pravi, da ga ne moti, ker sem jaz višja od njega. Najbrž je problem le v moji glavi in v pomanjkanju samozavesti. Resnično bi se rada nehala obremnjevati s tem, da imam pač majhnega fanta, ker ga imam rada..
Hvala lepa za odgvor in veliko ljubezni!
Valerija
Valerija,
ajajaj….pa kaj to sploh je višina, verjemi, danes se nihče drug ne obremenjuje, če ima kdo višjo punco. predvsem ne opazovalci, zato se lahko tudi ti prenehaš. To je lahko tovjemu fantu kvečjemu v ponos.
primož
Valčika, ne obremenjuj svoje glavice s nepomembnimi stvarmi…
moja ženička je tudi višja od mene, pa se nobeden od naju ne obremenjuje s tem…
jaz še raje vidim, da nosi čevljčke z visokimi petkami, da je razlika še bolj očitna…
če pa se najde kak butl, mu pa razložim, da razliko nosim v hlačah, pa hitro utihne !!!
Tudi jaz sem zelooo velika. In če pomislim, me majhni fantje ne privlačijo. Se pa je zgodilo, da je bila simpatija v primerih, ko je bil fant kak centimeter manjši. Pa me ni motilo. Morda sem pomislila, kako dobro bi ga bilo pogledati navzgor, ampak to je pa vse. Ja pa pri fotografiranju je treba pazit, če želiš tisti super vtis. Priznam pa, da me fant, ki bi bil za celo glavo manjši, ne bi mogel privlačiti. Mislim vsaj.
Ampak že kot deklica sem sanjala o VISOOOOOKEM fantu. Ke re pravljica potem lepša :)) V realnosti pa so zelo pomembne čisto druge stvari.