Najdi forum

Pozdravljeni!
Stara sem 23 let, 4 leta sem bila v resni zvezi s fantom, zdaj sem pol leta samska.
Nimam nekih “resnih” problemov z življenjem, zdrava sem, fax mi gre, imam par prijateljev, ki to res so, in seveda veliko znancev..
Problem je v tem, da mi manjka.. nežnost. Ne gre mi za seks (enkrat sem to, odkar sem samska, celo prakticirala “one night stand”, pa sem se potem počutila tako.. prazno).
Manjka mi ob sebi človek, h kateremu se zvečer stisnem, ponoči objamem, zjutraj poljubim..
Saj veste o čem govorim.. Bližina.. Imam ljudi okoli sebe, ki jih spoštujem, smo dobri prijatelji, ampak do njih ne čutim več kot to, če pa že, so pa že vezani.
Tako zvečer ostanem sama, večkrat zaspim objokana.
Nikoli mi ni bil problem biti sama, saj sem od vedno bolj samotarski tip, ampak zdaj, priznam, sem osamljena. In vedno bolj me muči ta misel..
Ne recite mi, naj uživam v tem, kar imam- saj uživam! Imam veliko hobijev, sem pozitiven človek, verjamem vase.. In ne iščem na silo nekoga za nadomestilo. Tudi kažem ne neke vidne osamljenosti, žalosti.
Ampak vseeno mi manjka tista pozornost, nežnost..
Kak nasvet?

mačka
😉

Če ti vse štima,tisto kar ti manjka še verjetno enkrat pride.Kdor čaka dočaka.
Je pač trenutno tako,da se imaš čas obrniti vase in ugotoviti,kaj si dejansko želiš in kaj te osrečuje.Vse še pride,če boš le prepoznala pravo stvar.

mačka?? 🙂

Vem.. kdor čaka, dočaka. Ali pa kdor čaka, se načaka? 😉

Normalno je, da imas taksna custva po stirih letih partnerstva. Normalno je, da se pocutis osamljeno, saj si blizine nekoga pac navajena. Mnogo ljudi, ki so bili npr. stiri leta samski in se nato znadjejo v zvezi, pa tovrstno prisotnost partnerja vcasih obcuti negativno, kot vdor v svojo neodvisnost. Vidis, navada je pac navada in ljudje smo ze taki, da nikoli nismo zadovoljni. 🙂
Pri svojih letih si se zelo mlada in nobene potrebe ni panicirat, da obcutka, ki ga pogresas, vec ne bo. Zdi se mi, da imas zelo izpolnjeno zivljenje in da se bo ze se nasel tisti pravi. tvoja naloga pa je, da cimbolj kvalitetno prezivis ta vmesni cas, ki je zelo dragocen, saj je namenjen tebi sami v druzbi edinstvene in neponovljive tebe same. kot si sama ugotovila, ti ne gre samo za seks in cakas na resno razmerje, zato si raje sama kot pa z nekom, ki ni zate. Pravilno. Ne glede na to, koliko jih bo se prislo in odslo, bos sebe vedno imela in sama sebe ne bos nikoli zapustila. zato malo bolj ceni svojo lastno druzbo, ki ti lahko nudi zelo veliko. Malo vec pozitivnega razmisljanja ti tudi v tem oziru ne bi skodilo, zato delaj na tem.

sam hecal sem se- macka za cartat se, je pa tut nekaj vredna…
sry- nisem hotel bit zaljiv!
sam tak malo mi je blo bit navihan, za spremembo… ne zameri, saj razumem, da ti ni lahko…
enostavne rešitve tvojega problema ni. mogoče mačka za začetek reši nekaj malega..
hec, hec- prosti!

Jaz bi dodal nekaj,Ena X pojdi v družbo in uživaj,ne razmišljaj,da si osamljena,enostavno ignoriraj to,
zabavaj se s prijatelji in boš videla,da se bo porihtalo…
Tudi jaz sem samotarski tip in me ta misel ne obremenjuje preveč….sedaj sem še bolj sam,ko sem izgubil punco po 2 letih….
Glede nežnosti,preveč dolgo čakat ni fajn,prehitro pa tudi ni fajn imeti koga,ker je bolečina še vedno prisotna…moja bivša si je sedaj po 2 mesecih,ko sem narazen z njo že dobila drugega:(
Sam mislim Ena X,da pa bi lahko si dobila nekoga že,ker nežnost brez partnerja ni mogoča,kajne?Po pol leta mislim da je že skrajni čas,morala se boš pa tudi potruditit za to,ker samo od sebe se ne more ničesar narediti!
LP

Hvala vsem za te besede. Lepo od vas!
…in ostanite.. v soncu 🙂

New Report

Close