Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma mamica z revmo

mamica z revmo

Pozdravljeni!

Pod to temo ne pišem, ker bi sama imela težave z revmo, ampak ker rabim vašo pomoč. Sem absolventka delovne terapije in se pripravljam na diplomsko nalogo. V njej bi obravnavala starše oziroma matere z revmatoidnim artritisom, mogoče tudi kakšno drugo revmatično boleznijo. Zato me zanima, če je kdo izmed vas v prihodnje pripravljen sodelovati.

Vse kar bi bilo potrebno bi bilo izpolniti vprašalnik, ki bi bil seveda obravnavan anonimno.

Res bi prosila mamice z revmatoidnim artritisom, ki imajo enega ali več otrok, da me obvestijo če so zainteresirane. Pa tudi če kdo pozna koga ki bi spadal v to skupino in bi bil pripravljen sodelovati.

Vaša pomoč bi mi prišla zelo prav.

Lep pozdrav, Mateja

pozdravljena
sem mama 6-letnega sina in imam rrevmatoidni artritis če ti lahko kako pomagam pri diplomski nalogi javi in pusti e-mail….
lp

Pozdravljena!
Prav vesela sem bila tegale odgovora. Situacija je taka. Vprašalnika ki naj bi ga uporabila za diplomsko nalogo še nimam v celoti narejenega, to pa zato ker najprej potrebujem določeno število kandidatk. Če dobim še nekaj mamic, ki bodo pripravljene sodelovati, potem bom zelo vesela če bi mi takrat odgovorila na par vprašanj. Če ste pripravljena, mi lahko na moj meil ([email protected]) sporočite svoj email naslov in ko bo vprašalnik pripravljen bi vas kontaktirala. Zelo pa bi bila vesela če bi mi za informacijo sporočili tudi od kje prihajate, če bi vprašanja slučajno postavljala osebno.
Najlepša hvala!

Ojla mateja,

še ena mama dveh najstnikov se javlja 🙂

LP

Sončna7, najlepša hvala. Tudi zate velja isto kot sem že prej napisala.

Čao,
tudi sama sem mamica 6 letnika in 21 mesečnice, in imam revmatoidni artritis od drugega poroda. Z veseljem sodelujem in odgovorim na vsa vprašanja,

Pozdravček, M.

Zelo bom vesela vašega sodelovanja, ko bom imela vse pripravljeno.
MatejaMP, zanima me od kje prihajate in pa če bi bilo potrebno če bi bili pripravljeni sodelovnati tudi v osebnem intervjuju, ali vam ustreza samo vprašalnik.
Poleg tega pa me tudi za xenakk in soncno7 pa tudi za vas zanima, ali ste se že srečali z delovno terapijo in če hodite, ste hodili na delovno terapevtsko obravnavo? Verjetno bo namreč raziskave od mene zahtevala, da vanjo vključim samo tiste osebe, ki imajo z delovno terapijo že izkušnje.

Najlepša vam hvala!

(odgovorite lahko tudi na moj zgoraj navedeni email)

POzdravljena,
prihajam iz prekmurskega konca, z delovno terapijo se še nisem srečala, po pravici povedano niti ne vem kaj to je!!??
Sodelovati sem pripravljena, tako da bi se dalo zmeniti tudi za osebni intervju.
Lep sončen zimski pozdrav, M.

MatejaMP!

V kratkem bom začela izvajati intervjuje in bom prišla tudi do Maribora. Zanima me, kje točno v prekmurskem koncu živite, in če ne bi bilo predaleč zame, ter če bi vi imeli čas, bi se lahko zmenile za srečanje.
Da ne boste osebnih podatkov pisala na forum, mi lahko odgovorite preko emaila, [email protected] ali preko telefonske številke 031 477 646.

Lep pozdrav!

kako je uspela diplomska naloga? sama sem stara 21 let in inam nekje 5,5 let revmatoidni atritiss. sem študentka,kmlau načrtujem otorčička.

lp

Pozdravljena ssssandra!
Diplomska je uspela bolje kot bi si lahko mislila. Dobila sem pohvale z mnogih strani, saj sem najverjetneje prva, ki sem o tem sploh kaj raziskovala v SLoveniji nasploh. Prav zato me v nadaljevanju čaka še pisanje nekaj člankov, ki naj bi bili objavljeni na različnih mestih, namenjeni bodo pa tako zdravstvu, kot tebi in tebi podobnim. Tako da, če te bo kaj zanimalo s tega področja lahko vprašaš mene direktno(preko meila) ali pa pobrskaš ko bo že kaj napisanega. Seveda, nisem še strokovnjak, pa vendar bom rada pomagala, če bo potrebno.

Do takrat pa ti želim veliko sreče pri načrtovanju družinice in zapomni se, da se z močno voljo lahko doseže vse.

Lep pozdravček…Mateja

Zdravo sem tudi mama dveh otrok ki imam revmo sem iz Koroške se lahko slišiva če te zanima iz mojih zdravstvenih težav z revmo.

New Report

Close