Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Mame z veliko otroki doma

Mame z veliko otroki doma

vse najboljše malemu velikemu korenjaku ;-))

Čestitke! Res ga ni čez bogastvo v srcu…

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

ČESTITAM,vašemu slavljenčku,želim mu predvsem zdravja in ljubezen bljižnih.Naš najmlajši pa je ta teden dopolnil 16 mesecev.
lp

Hojla,

res gre za skopirani članek, ampak moram pa reči, da sem se začudila nad tem, da se ne strinjate. Jaz članek razumem tako, da je nekdo znanstveno utemeljeval, da NI RES, da bi družine z več otroki lahko SLUŽILE zaradi otrok. Kolikor jaz razumem, gre za model, ki vsaj meni pokaže, kako ABSURDNE so trditve, da ljudje, ki imajo veliko otrok lahko samo doma na hrbtu ležijo. In da seveda nikakor ne more biti res, da bi se ljudje odločali za to, da bi imeli več otrok iz finančnih vzrokov, saj je država zelo neradodarna.

Ne vem no, mogoče pa nimam prav.

LP
B.

Mislim, da je bil pravi tvoj prvi odziv.

Na vskem koraku napadajo velike družine in napad gre v prvo smer proti neumni ženski, ki rojeva in ne misli na prihodnost – šolanje, obšolske in izvenšolske dejavnosti. Pa poleti en mesec morja in pozimi vsaj 14 dni smučanja.

Pa smo res neumne, ker ne mislimo samo na sprotne užitke ampak mislimo tudi na potrebo po bodočih davkoplačevalcev, ki nas bodo preživljali na starost.

New Report

Close