Najdi forum

Nevem več komu lahko zaupam svoje skrivnosti zato pišem sem.

Ne dolgo nazaj sem ugotovila da moja mama vara očeta, vem da ni najbolj prav da sem brskala po njenem telefonu ampak sem morala saj sem to sumila že dolgo časa. Moj oče je sedaj odsoten saj je v zaporu, sedaj pa sem še ugotovila da ga mama vara, nikoli si nisem vrjela da bi se kaj takšnega lahko zgodilo. Nevem kaj naj naredim, saj s tem ne morem več živeti.

lahko vam pomagam da ponovno zaživite in naredite ta lep korak naprej v življenju. Vse je mogoče in v življenju je včasih tako da potrebujemo premagati izzive. Lepo vabljeni na posvet

zač[email protected]

Mamica se ti pač gnusi. Čimprej na svoje in pustit to packo da si sama postelje svoje zivljenje kakor si ga hoče. 🙂

Zdravo!

Ne poznam te, ampak želim si, da bi bila zraven tebe in bi ti ponudila ramo za sproščanje vse teh negativnih občutkov iz sebe. Vem težko je! Prvo kot prvo moraš živeti naprej, saj tako je življenje, pride do nekega konflikta, življenje je kot jin in jang. Drugo kot drugo, moraš biti asertivna, povej te občutke mami, da te moti, da to ni prav, kar dela! Povej ji, ker če zadržiš te občutke te lahko psihično uničujejo! Imaš dolgo življenje pred tabo, nauči se iz njenih napak, a ne bodi ona! Naredi nekaj, kar te veselim, idi na sprehod, tek… daj vse iz sebe, če želiš jokat idi v sobo in močno, saj jokanje je v redu, ker daš vse iz sebe (psihično) in se boš počutila boljše, vendar ne jokaj pred očmi drugim! Če rabiš kaj, pa kar napiši tu bom :).

Ciara

Lep dan!!! 🙂

Tudi tvoja mama je samo človek, zakaj se ne pogovoriš z njo? Ne da ji očitaš, nimaš nobene pravice, da ji ti govoriš, kako naj živi, lahko se pa mirno pogovorita in ji poveš, da imaš s tem problem in na koncu koncev, lahko jo vprašaš, kako vidi svoj odnos z očetom in tudi s tabo naprej. Lahko se bo zgodilo, da ti bo celo povedala, da oče ve? Možnosti je ogromno, seveda pa je to njeno življenje, to moraš akceptirati. Lahko se zgodi, da ti pove, da se namerava v neki prihodnosti preseliti k novemu partnerju? To bi morda lahko vplivalo tudi na tvoje življenje. Ampak življenje je nepredvidljivo, ti ne moreš vedeti, kakšne so njene izkušnje s tvojim očetom, glede na to, da je v zaporu, mi ne vemo, kako je njegovo dejanje, zaradi katerega je pristal tam, vplivalo na njen odnos do očeta. Ponosna nanj verjetno ni?

Čimprej stran.

Vsak na tem svetu si o sebi zašluži vedeti resnico. Prav tako si to zasluži tvoj oče. Najslabše je nekaj prikrivati, skrivati saj le to praviloma kasneje expotencirano izbruhne na plano in so posledice še veliko hujše kot bi sicer bile.

Osebno na tvojem mestu bi stvar povedal očetu.

No, tole pa bom jaz komentirala. Ni pametno, da se vmešavati sami, pripravite mamo do tega, da mu sama pove.

______________________________________________ Zlo na svetu zmaguje takrat, ko dobri ljudje ne ukrepajo.

Živjo.Tole mora biti pa zelo težko za eno mlado deklico.Če se dobro razumeš z očetom, mu vsekakor povej! In bo potem že on to rešil.Ne strinjam se z zappisom nekoga, da je to mamino življenje.Ni samska, ima družino, TEBE in moža v zaporu.Dolžna se je odgovorno obnašati, saj s svojim obnašanjem tudi tebe “uči”, tudi nate vpliva, na tvoja čustva. Oče v zaporu, mama se pa okrog preganja z lubčkom….Obrni se na očeta, predvsem si pa poišči še nevtralno osebo, npr.strokovno delavko iz tvoje šole ipd., nekega odraslega, da te podpre.Lahko je tudi kdo iz širše družine.Kaj pa babica, teta, dedek,…? Drži se, deklica.Zakoplji se v učenje, misli samo nase in na svojo prihodnost.Da boš srečna.Slej ali prej vsi poletimo iz gnezd.Do takrat pa še rabiš odraslo osebo, dom.

Morda pa ima tudi oče v zaporu družbo 😉

Upam, da se mama osvobodi prestopnika in zaživi srečno svobodno življenje.

Privošči ji srečo!

lp

New Report

Close