Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Mama otrok z hudo narcistično motnjo!!!!!

Mama otrok z hudo narcistično motnjo!!!!!

Z bivšo partnerico imava 3 skupne otroke. Že 6 leto pa rešujeva zadeve na CSD in sodišču. S tem pa je tudi policija in še kdo redno prisotna. Že v samem začetku sem hotel rešitev kar je skupnega si razdeliva otroci pa v skupno starševstvo brez kompliciranja in za njih poskrbiva vsak po svoji moči. Ona je hotela vso skupno premoženje, otroke kateri so tako bolje naklonjeni meni saj z njimi se ukvarjam ter si vzamem čas za njih.

Začela je nastavljati pasti meni in vsakodnevno poskušala tudi preko CSD in policije, da dobim prepoved približevanja njej, otrokom in skupnemu premoženju. Na koncu je dobila to prav ona.

V zadevo se se tudi vmešavali njeni sorodniki kateri pa so kot Hijene skupaj z njo.

Zadev na sodišču, da te glava boli.

Ker so bili otroci bolj naklonjeni meni in niso hoteli na stik k njej sem nekako dosegel, da so stiki potekali tedensko pri enem staršu in nato pri drugem.

Ker ona ni bila s tem zadovoljna je otroke odvlekla s pomočjo CSD kateri so čisto na njeni strani v krizni center in nato v varno hišo. Otrokom pa povedala, da jih hočem ubiti, da me več ne bodo videli nikoli in podobno. Otroci ji niso verjeli kot tudi ne nasedli. Tam jih ni nihče obvladoval. Bile so intervencije in so otroke tudi tepli in podobno. Otroci pa so samo hoteli k meni.

Nato le pridejo k meni ona pa kljub temu, da je ostala v varni hiši prihajala vsakodnevno domov kjer sem bil z otroci in bila nasilna do mene in otrok. Vsakodnevno intervencija CSD in policija.

Nato sem dobil začasno skrbništvo in ona stike pod nadzorom. Po tem pa spet skupno starševstvo. Ona se z ničemer ne strinja in samo sproža nove postopke. Ko se zadeva zaključi in ni zadovoljna spet sproži nov postopek. Temu ni konca.

Včasih je tudi otroke pustila pred šolo in jih ni hotela prevzeti na stik. Za njih vedno poskrbimo kot je potrebno.

Sedaj mi 3 otroka že 4 mesece ne preda na stik. CSD ne naredi ničesar ter ji ščiti hrbet saj z določenimi  na CSD se druži in prijateljuje. Ima veze povsod in v koliko je potrebno jih tudi podkupi samo, da se mene uniči. 1 in 2 otroka  pa 11 tednov ni hotela prevzeti na stik. Ni prišla na predajo, sporočila da ju več noče videti in podobno. Ko pa je prišla pa se je z njidva norčevala. Bila sta tudi že v njenem avtu in jima ukazala spizdita k fotru in podobno. Vsak si lahko misli kako se otrok počuti ko to mama počne otroku.

Začela se je šola in ko 3 otrok le pride iz šole v naravi sem ga po 6 urah intervencije in po 3 mesecih le dobil na stik. Otrok se dobro počuti pri meni tako kot 1 in 2 otrok.

Po vikendu jih odpeljem v šolo tudi 3 otroka zdravega, sproščenega.  Ona ga je že pred poukom vzela v svoj avtu in mu zagrozila kaj mora narediti. Otrok je moral po drugi uri navidezno bruhati in podobno. Ona pa je nato ga vlačila povsod, da je otrok bolan zaradi tega ker je bil pri meni na stiku. V šolo ni hodil ko pa je šel pa je po 2 uri že bruhal in moral je domov saj mu je tako naročila ona. Od osebne zdravnice je pod nujno zahtevala napotnice za psihologa, pedopsihiatra in podobno. Povsod kljub njenemu manipuliranju niso zaznali nobenega problema pri otroku. Vse kar je bilo je njeno huda narcistična motnja ki je že prešlo v nevarno psihično motnjo vendar ji tega nihče ne upa povedati. Je pa dovolj jasno kar počne otrokom sedaj pa najbolj 3 otroku, ki je nemočen in ga je strah.

Po vikendu pred enim mesecem spet mi ne preda 3 otroka kljub vsako tedenskim intervencijah. CSD pa ji pri tem izrazito pomaga saj bi radi zoper meni podali predlog na sodišče, da imam stike pod nadzorom in se 3 otrok začasno dodeli v njeno varstvo. Hoteli so za vse tri otroke vendar 1 in 2 izrazito povesta ali ostane skupno starševstvo ali pa bosta živela pri meni in z njo bosta izvajala stike. Želita pa si, da bi bili vsi trije otroci skupaj na stiku kar pa zadnje 4 mesece ni tako.

CSD je tako močno proti meni, da nimam besed. Prijavil sem jih že na inšpektorat kot na ministrstvo vendar so isto kot ona in njeni sorodniki do mene kot Hijene. So zaščiteni in lahko delajo kako prdnejo. Če v 4 mesecih niso hoteli narediti ničesar, da 3 otrok pride k meni na stik je dovolj jasno, da jih nekdo umakne s tega prestola in prevzame drugi CSD. Ko so intervencije pomagajo njej, da otrok mimo mene odkoraka z njo kjer ga tako močno drži in otroka je strah, da ne bo naredil kaj narobe kar mu je zabičala v glavo. CSD pa se ne drži sklepa sodišča kot ga tudi ne upošteva zaradi njihovega prijateljskega odnosa z njo. Ko jim povem, da bom jaz dal na sodišče predlog o izvršbi mi enostavno povedo, da me ne bodo podprli.

Z CSD se tudi ves čas borim ko pošiljajo zapisnike na sodišče. V njih navajajo, da je ona bolj primeren starš in za mene pišejo samo slabo in me hočejo skupaj z njo uničiti ter odvzeti otroke. Na koncu le dokažem, kot tudi vidijo na sodišču, da je tukaj nekaj hudo narobe in ni tako kot navaja ona in CSD.

Enostavno več ne vem kako priti do 3 otroka kljub temu, da so sedaj intervencije tudi v šoli je otroka tako hudo zmanipolirala in prepričala, da se mora postaviti proti meni in podobno. Otrok sam pove, da je pri meni lepo nič ni narobe in hoče biti pri meni skupaj z bratoma. Vendar na koncu pove, da mu je mama zabičala, da mora vedno k njej in ne k meni tudi po šoli. V kolikor bo še enkrat šel k meni na stik pa ga več ne bo sprejela k sebi na stik in bo pri njej ostal brez telefona, tablice, računalnika kjer bi naj lahko ves čas igral Fortnite, Roblox in podobno kar pa niti ni primerno za okrog 9 letnega otroka.

Tudi v šoli otrok več ne sledi pouku saj zaradi nenehne odsotnosti od pouka ne more slediti. Začele so tudi negativne ocene in kolikor vidim hoče, da otrok ne naredi razreda kar pa iz moje strani temu ne bo tako in se bom boril proti vsem tem katere sem navedel zgoraj.

V kolikor bo to kje objavljeno se naj vsi zgoraj omenjeni vprašajo zakaj se to dogaja nemočnim otrokom kateri si želijo, da se to že konča. Lahko še povem, da trenutno otroci zaupajo samo meni. Tudi sodišče bo kot sem izvedel v naslednjih dneh reševalo to zadevo in samo upam, da ne bo nasedlo enostransko.

Vprašam se zakaj imamo CSD in zakaj se to lahko dogaja v socialni državi.

Zaskrbljeni oče

New Report

Close