Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina maltežančke išče maltežanko

maltežančke išče maltežanko

Dober dan, sem čistokrven maltežan star dve leti, še neizkušen in pač po tej poti iščem samičko. Naskok je brezplačen, za vse informacije pa sem dosegljiv na mail, kjer samo resni dobite mobi številko moje lastnice. Doma pa sem iz Kopra.
velik sončka….

hov hov cmok

če je naskok brezplačen bi morala maltežanka povedat : )

Kuži, pozabil si objaviti svoj mail.

A rodovnik imate tudi?

Imaš rodovnik?

ne rodovnik nimam, sem pa čistokrven

Oprosti, ampak če nimaš rodovnika, si mešanec, ne maltežan.

ni res…sem čistokrven, le papirje nimam, ker moja lastnica noče služiti z mano, tako kot drugi počnejo, in to še ne pomeni da sem mešanec…Moja mami in tati so čistokrvni..tko

Dokaz čistokrvnosti je pa rodovnik, veš kuži. Ne vem,če boš takole nafehtal kaj brezplačnega seksa.

Ajoj, Tobi. 🙂 Pes z rodovnikom še ne pomeni, da nekdo želi služit s psom. rodovnik pomeni vse kaj drugega kot to, tvoj odgovor pa je samo priročen izgovor za bodoče kupce/posvojitelje. Čistokrvni psi ne obstajajo. Lastnica bo morala še kakšno drugo literaturo preštudirat, kaj pomeni pes z rodovnikom, ne samo finančno plat.

Torej, v čem je poanta parjenja psa, ki nima rodovnika, še manj pa vzrejnega? Če odmisliva služenje z “čistokrvnimi” mladiči, ker zatrjujete, sa to ni vaš namen, v čem je potem poanta? To, da pes seksa ali to, da so mladiči takooooooo lušni?

sej me je lastnica opozila, da ste tu pasji, pa sem vseeno poskušal.
Jaz bi le seksal, nočem denarja, nočem mladička, to je isto k un vic

Ponuja brezplačno Miha Janezku avto, pa prav Janez tu je mal podrsan, tu je zbledela barva itd..Miha pa prav A MU CENO ZBIJAŠ!!!

Ubogi slovenčki…

Pa saj nisi resna. In če bo seksal, kako misliš preprečiti, da ne bo prišlo do brejosti, če nočeš mladičkov? Al’ bi tvoj samo seksal, za leglo te pa ne briga, ker bodo tako lastniki psičke morali zanj poskrbet? Važno samo da bo tvoj pres seksal. Kastrirat ga daj, pa bo problem rešen.

Res, ubogi Slovenčki…. Itak da smo grozni. Da bo le tvoj pes seksal in boš zadovoljna.

Pa ne vidite da je provokacoja. Nevem kakšni tako uživajo, ko se nekdo sekira za žival. Če pes nima rodovnika je mešanec. Nekateri so imeli rodovnike pa so jih izgubili, ko so imeli prevečkrat mlade ali pa določene bolezni. Tudi jaz imam “pasemskega psa” brez rodovnika. rečem da je pasemski ker je čistokrvni, v resnici je pa mešanec. Ko sem ga kupovala so rekli da je imela dvakrat mlade letos in drugače ima rodovnik. Če je res nevem, pes je enak svoji pasmi. Ampak vseeno je na nek način mešanec.

..pa ni provokacija, jaz bi seksal, vi pa bi poskrbeli za mladičke, kar se pravi, da jih zarad mene prodate, mislim da en stane tam do 300 eur. Jaz v zameno ne rabim nič, čeprav vem da bi mi moral pripasti en mladiček ali 200 eur na naskok. Tolko..

Za pse brez porekla 300 EUR?????? Kuži, pa saj ti nisi resen.

Mešanček si. Nisi maltežan. Če bi bil maltežan, bi to lahko dokazal z rodovnikom. Tega pa ne moreš.

Aja, in zakaj že iščeš samico, če praviš, da tvoja lastnica noče služiti s tabo? Daj no, tvoja lastnica pač hoče denar. In to za mešance.

napisal sem , da jih zarad mene lahko prodate…ne bom zahteval nič..a je to tako težko razumeti…da kot slovenc ne zahtevam nič v zameno.

Pa ti si en velik hudobist. Da ti je vseeno za boge kužke, če jih bodo naprej prodali. Taki ljudje si sploh ne zaslužijo živali. Še tistemu, ki ga boš ti dal je treba paziti komu gre, da mu bo lepo.

Sem iz Lj. In imam mini pudljico.

Bi se kaj zmenili za paritev?

New Report

Close