Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Malo za spobudo

Malo za spobudo

Pozdravljene,
tako,evo minilo 5 let,kar sem zbolela za rakom,
evo me,še živim,pa še kako,
In tako še zaključujem z Nolvadexon,sicer bo mal čudno,da ko bom zjutraj vstala ne bom iskala tablet,hehehe in preverjala,če slučajno nisem pozabila na nje.
Zdaj še čakam samo izvid CT-pljuč,in upam,da je vse OK.
Obilo sreče vsem in držim vam pesti,
življenje je prečudovito!
Lep sončen dan

Super, sem vesela zate in naj tako tudi ostane.

Pri meni bo maja 7 let in tudi vredu.

Ja, življenje je res lepo.

O, kako vaju je lepo brat…Jaz bom šla na prvo kemoterapijo in me je zelo strah…Toliko stranskih učinkov , ko to bereš, te je pošteno strah.Vse sem že nabavila od jogurtov, prepečenca, žajblja, koka kole…Pa da bom morala dva dni fejst počivat…Mi je že zdele slabo…Punci, držta se!
Se javim po KT, če ne bom preveč aut….

Vedi, da nas je več sotrpink, ki gremo sedaj skozi to…nisi sama 🙂
Tudi moja sestrična je že 23 let zdrava, moja bivša sosolka 10 let in tudi me bomo.

…..drži se;)

čestitke vsem borkam še iz moje strani….mene konec maja čaka pihanje tretje svečke na tortici 🙂 hehe ampak jih bom z večjim veseljem pihnila, kot tistih štirideset lansko leto 🙂

vse dobro še za naprej

Pozdravljena!

Če te zanima kako si lahko vse pomagaš, da omiliš stran. učinke kemoterapije, se javi na [email protected]

LP

Kmalu bo minilo 4 leta od operacije…še smo tu…
🙂

Mlada žena, mamica lepo pozdravljena, ravno zadnjič sem se vprašala kako si, ker te ni nič več sem. Uživaš življenje in nimaš več časa pokukat sem, ti ti ti 🙂 In prav je tako.
Takrat sem te tako zelo rada brala, vedno polna optimizma si še mene spravila v boljšo voljo in dala upanja. Lepo bodi

Ja, res…vedno bolj uživamo…vse delamo na polno…in smo zelo srečni, kar ne pomeni da ne pride kdaj tudi slab dan, pride, a že naslednje jutro ga več ni…

lepe praznike vsem 🙂

New Report

Close