Najdi forum

Malo o parfumih

Pozdravljene. Vem, da takšna tema ne sodi k tem forumu ampak vseeno.

Pred kratkim je bila debata na forumu o parfumih itd. Zelo so hvalili parfum ANGEL in sem tvegala 20.000 za parfumček sem ga kupila, in sem zelo zadovoljna z njim. Danes sem pa bila v Italiji, ki je nova velika trgovina se odprla TORRI- DI- EVROPA tam sem pa videla in poizkusila parfum CAŠMIR.
Kupila sem ga, ker sem nora na parfume je zelo sladek in mi je zelo všeč.

Ali je mogoče katera že uporabljala ta parfum CAŠMIR?
Dala sem 30 evrov. Če bo katera kupila kakšen parfum ji priporočam tega CAŠMIRJA.

Povejte še kakšni parfumi so vam še všeč???

Vsem lep pozdrav z vroče Primorske

P.S. Pa še to. Ko sem kupila parfum v Mullerju mi je trgovka rekla, da so naj bolj prodani parfumi Angel, ker jih ogromno kupujejo in zato je tudi drag. Žal v Kopru nimajo za polniti flaške, ki potem pride ceneje. Imajo samo v Lj. No pa noben problemček, ko grem na Štajersko ga pa napolnim. Mislim, da ta parfum bom imeti zelo dolgo, ker je zelo drag.
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Kako to misliš za polnit?
A tudi parfume polnijo, če prineseš prazno stekleničko?

Jaz nimam pojma o teh opojnih tekočinah. Enkrat mi ga je mož kupil, pa mi je izhlapel….))))

LP iz kar ohlajene Ljubljane
Jasmina

Doroteja jaz že kar nekaj časa uporabljam kašmirja in mi je full dober..
no za Angel pa moram še mal pofirbcat..samo cena je nora:(
lp

Jaz sem pa Angel dobila za darilo in ga takoj dala naprej, ker mi je ful smrdel po mrliških vežicah.

Zdravo Diana

Mi lahko prosim napišeš koliko pri nas stanejo ti parfumi Krašmirji, ker za tukaj ne vem cene, ker sem kupila v Italiji. A ne kako lepo diši mmmmmmm.
Ti povem, ko sem malo skušala tester po vratu mi je tako dišalo, da nisem mogla iti mimo, da ga ne bi kupila….

Še veliko Krašmirja ti želim, in lep ter miren večer
Doroteja :-)))

Zdravo JasminaM!

Tudi, če prineseš prazno stekleničko ti napolnijo in plačaš manj kot pa, da bi kupila ponovno original. Samo rabiš takšno stekleničko in ti takoj napolnijo za malo denarja. Polnijo pa samo v Lj. ne vem kako se reče ulici. Trgovka mi je povedala pa sem pozabila, mogoče bo katera forumovka vedela “ti” kaj več povedati oz. kje se polnijo stekleničke.

LP, Doroteja

Zdravo Lana

Sedaj si mi pa vzela veselje, do tega parfuma. Sedaj, ko se bom namazala z tem parfumčkom bom takoj pomislila nate in na mrliče ohhhhh me kar strese. Jaz sem samo skušala v trgovini Angel parfum in sem ga vzela in imam doma še zapakiran tako, da še nisem odprla. Tako me firbec matra ravno sedaj grem ga ponovno povohati in ti sporočim kako zame diši velja?

LP, Doroteja :-)))

Lana sem že odprla in se namazala. Meni zelo lepo diši, še moža sem vprašala, če mu diši in je rekel, da je dober.

Ne vem mogoče si ti dobila drugačni parfum Angel? Ali je bila modra škatlica?

Saj v končni fazi vsak ima svoj vonj kaj ne?

LP, Doroteja

Jaz kupujem ponaredek parfuma Angel (Diable blue), pa mi tudi ugaja. Cena je pa ca. 20x nižja, diši pa zelo podobno. Aja, dobi se ga pa v vsaki štacuni: Mercator, Spar ipd.

Napolnijo v neki štacunuci v Trubarjevi, sama tam nisem bila.

Miki-maus zdej pa vem kako Angel diši:))
Doroteja kupila sem ga pred 3-leti 30 ml, “koštal” je pa cca. 8.000, kupila sem ga v DM..jaz sem ga 1. povohola pri tašči, in sem ga mogla takoj kupit..čeprav mi ima malo premočan vonj, ampak ko se “zlufta” je pa full dober..
lp

Meni je zadnjič ena pravla,da polnijo parfumčke tudi v Kranju, samo ne vem kje. Mogoče v Mullerju?

Casmir uporabljam že 8 let in brez njega ne gre. Se ga sploh ne morem naveličat. Pa še sodelavci se nič ne pritožijo, da bi jim šel na živce. Je sladkast ampak čisto drugače kot Poison (se mi zdi da je ta, ki je bil včasih zelo moderen).

Ampak če si dala 30evrov, potem si najverjetneje kupila parfumsko toaletno vodo (eau de toilete). Parfum (eau de parfum) stane bistveno več. Najmanjša steklenička stane od 45 – 50 evrov dalje. Tudi v Torriju. Če pa si dobila pravi parfum, mi pa prosim sporoči točno kje v Torriju. Letos maja sem gledala v Torriju in še drugje po Trstu, obrusila podplate, pa ga za tak denar ni bilo (parfuma namreč). Sem iskala, da mi pri nas ne bo potrebno dati 14000 in več sit.

Imam pa tudi že enega ‘nadomestnega’: Versace Red jeans. Se bo tudi ‘prijel’ – moj fant točno ve, kaj mi pristoji.

A se vam tudi zgodi, da vas vonj po parfumu spomni na kaj prijetnega? Mene velikokrat.

Hoj, evo, še ena privrženka parfuma Angel… poleti sicer ne, ker mi je premočen, ampak pozimi ali pa zvečer… mmm… me vedno ogovarjajo, kako lepo dišim…

lepo se imejte, Urša

Pozdravljene,
tudi jaz uporabljam omamni vonj Casmirja.
Vonj tega parfuma pa me bo po moje za vedno spominjal na potovanje po Avstraliji.Istega mnenja je tudi moj mož.

Pozdravček od Sheile

Živijo!

Zraven Muellerje na levi (bivša Lady) je (ali bila) trgovinica, kjer jih polnijo. O izbiri in cenah na žalost ne vem nič!

LP TejaK

V Ljubljani polnijo parfume v trgovinici na Trubarjevi. Hišne št. ne vem, vem pa kje je to. Če komu pomaga:
Greš po Trubarjevi v smeri od Prešernovega trga proti Kliničnemu centru. Prečkaš Resljevo cesto, greš še malo naravnost. Na levi strani je najprej Hiša eksperimentov (ta hiša je malo noter zamaknjena), takoj za njo (isto na levi strani) pa je hiša, kjer vodijo stopnice gor do tiste trgovinice, kjer polnijo parfume. Točno nasproti te trgovinice je trgovina s CD-ji (glasbena trg.) in trg., kjer prodajajo mini peciva (Fornetti). Ne morete zgrešit, saj je pred trgovino tudi tabla, ki oglašuje te parfume.

Upam, da sem komu pomagala. Lep dan!

Nataša

Poiskusila sem ze oba in oba sta zelo dobra. Sicer je moja doba norosti na parfume v tem trenutku bolj pasivna(razpolozljive dinarceke zapravljam bolj za oblekce in hrano za nasega novega druzinskega clana), pa sem zelo rada kupovala Armanijeve parfume: Mania, Armani(Zlat sprejcek v obliki ovala-nisem prepricana za ime, vendar je bil zelo popularen), aQua di Gio(za poleti), Gio…Tudi meni so sladki parfumi boljsi.
Darja

Sama sem nora na parfume.Poleti uporabljam Ibiza hippie od Escade, pozimi pa Escape od CK.
Trgovinica na Trubarjevi se imenuje Refan. Imajo tudi parfum Angel, mislim, da pride 20 ml okoli 2000 sit, ce se ne motim. Na izbiro imajo veliko parfumov, sicer malo starejsih, ampak vseeno je kr lustna trgovinca.
Lep pozdravek vsem,
Kejka

Pozdravljena Marja

Ta moj Cašmir je original parfum velik je 30ml. Imeli so tudi velikega samo točno ne vem koliko mililitrov in je stal 62 evrov. Je v rdeči škatli. Na škatli piše (tako eau de parfum.) Meni se zdi, da sem našla v drugem nadstropju, samo ni velika kozmetična trgovina, je malo manjša tako, da že z hodnika vidiš na polici parfum. Poizkusi poiskati in, če boš našla piši.
Je pa 100% parfum. Sedaj, ko si mi napisala, da so tako dragi mi je žal, da si nisem kupila velikega. Mislila sem, da tega majhnega bom imela za poizkusiti. Drugič, ko bova šla z možem si pa takoj kupim velikega Cašmirja. Zame ni problem, ker sem takoj blizu meje doma, in skoraj greva vsak tretji dan v Trst. Z tem parfumčkom sem zelo zadovoljna in še nobeni parfum mi ni bil tako všeč kot ta.

Mene tudi vonj po parfumu spomni na prijetne čase.

Lep večer ti želim pa piši še kaj.
Doroteja :-)))

P.S. Še za ostale ženske. Meni se zdi, da tudi original parfum ANGEL je bolj poceni v Torriju kot pri nas. Jaz sem ga kupila pri nas, ker nisem vedela, da lahko dobim za malo manj denarja. No sedaj kar je – je. Ni mi žal denarja.
Marja si ti tudi videla, da imajo bolj poceni parfume kot pri nas?
Tam, kje sem jaz gledala so poceni parfumi. Na vsakem nadstropju so drugačne cene. Primer dam. Etui za mobi je na prvem nadstropju 8 evrov na drugem pa 14 evrov in popolnoma ista. Vidiš razliko kako velika je. Nikoli se ne zaleti takoj v prvo trgovino, ki jo vidiš. Jaz najprej pogledam cene, si zapomnim na katerem sem nadstropju in vidim, kje se bolj izplača. Ravno moj bratranec me je prosil, če bi mu kupila trenerko od Sergio Tacchini, ki v Sloveniji jih sploh ne prodajajo. Kupila sem in to zelo poceni za 50 evrov. Pri nas je pa navadna trenerka več kot 50 evrov.

No to sem napisala, da vidite razliko v cenah. Pa tudi malo sem že šla z teme dol he he he. Sem se razpisala.

LP, Doroteja

New Report

Close