Najdi forum

Mali Lošinj

Živjo

Mi gremo drug teden na morje na Mali Lošinj, pa me zanima če ima katera kaj izkušenj s s tamkajšnimi zdravniki in bolnico. Kam ste se ve obrnile ko ste se pač morala…zaradi bolezni otrok in podobno.

Kakršnakoli info o Lošinju bom zadovoljna.

lp SAnja

mks

Draga Sanja!

Na Lošinju si lahko popolnoma brez skrbi, saj je v Velem Lošinju bolnica, za okrevanje malih bolnikov z alergijami in tako so ti zdravniki več ali manj na razpolagfo 24 ur na dan… Od M.Lošinja je odddaljena cca 3 km.

lp
Nika

Na Malem Losinju je v samem centru, na vrhu hriba, ce gres proti kampu Cikat bolnica. Sicer zgleda bolj boga, ampak men so tam dobesedno resili zivljenje in ocitno zadevo obvladajo. Jaz bi sla z naso 2,5 letnico tudi na Losinj, vendar smo se malo prepozno spomnili, pa drugo leto.
Uzivajte. Kam pa tocno greste?
m

Nika

Kje pa je ta bolnica?
Mogoče veš naslov?

Sanja

Tudi mi gremo letos na Mali Lošinj, konec avgusta. Gremo v apartma Laura, ponudbo smo našli na internetni strani (http://www.apartmani-laura.hr), ali je katera od vas bila v tem apartmanu.

LP

Mi pa bi šli kampirat na Mali lošinj. Imate mogoče izkušnje s kampi na Lošinju?

Marjana

Draga Sanja!

Je v centru V.Lošinja, kjer je cca 50 hisk (Veli Losinj je manjsi od Malega!!!).
Ampak kogarkoli bos vprasal bo vedel… Je tudi dobro oznaceno (vsaj bilo je).

Lp
Nika

Je kar nekaj lušnih kampov tam. V Nerezinah je fajn kamp, ker smo hodili tam mimo na sprehopde, pa tudi še en velik je, sem videla , ko smo se peljali mimo. Je pa tudi en velik kamp v samem Malem Lošinju.

ze celo zivljenje hodim na losinj. tko da sem tudi sama veckrat kot otrok sla tja na pregled. lahko si brez skrbi.

Pozdravljena Sanja,

Izvoli naslove in telefonske številke obeh zdravstvenih ustanov v Malem in Velem Lošinju.

Prijeten dopust !

Dom zdravlja “Dinko Kozulić” Mali Lošinj
Priko 69
51587 Mali Lošinj
Tel: 231 804

Lječilište Veli Lošinj
Podjavori 27
51551 Veli Lošinj
Tel: 236 124

Minka, te informacije pa so kot naročene tudi za nas, ki čez dobra dva tedna odpotujemo na Lošinj, juhuhu.
l.p.
Jasna

New Report

Close