Najdi forum

mali katji v spomin

včeraj je beli angelček odpeljal 4 letno katjo, ki se je tri leta mučila z krutim rakom
mala katjica kjer koli si vedi da boš vedno v naših srčkih

težko je najti besede…… samo sočustvujem lahko s teboj. hudo je če izgubiš starše, še hujše, če zgubiš otroka. a čas zdravi bolečine, treba je živeti naprej. a je bila to tvoja hči? moje sožalje

Moje sožalje. Tako majhna, pa taka huda preizkušnja … 🙁

Iskreno sožalje vsem njenim.

Iskreno sožalje vsem njenim.
Še tako majcena, pa tako hudo bolezen.
Kratek čas je bila tukaj in odšla nazaj med angelčke,
naj ji bo lepo.

Moje sožalje.

Mi kar solze tečejo. Tako dolg boj, a zaman. Koliko morajo nekateri pretrpeti, pa še živeti niso začeli.

Pri takih primerih se res vprašamo, zakaj je potem sploh mogla priti na svet, ko je imela tukaj le en sam krut boj. Odgovorov ni, na žalost tudi otrokom ni prizanešeno.
Res mi je žal.

Vsi, ki smo jo poznali smo občudovali njen pogum in pogum njenih domačih!
Vsem še enkrat iskreno sožalje.
Tebi, Katja, pa srečno v družbi angelov! Tam se bo s tabo igrala naša babi.
Ti pa boš ostala zapisana v naših srcih za vedno.
N&B&A

Iskrene sožalje mamici in atiju.
Katjo sva poznala iz oddelka in je bila prava borka.
lp, petra& Jakob

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

moje iskreno sožalje tiki..ni besed,ki bi lahko pregnale tvojo žalost,želim si da bi obstajal način,da bi povrnil nam vse drage,ki so prezgodaj odšli,tudi za kati,da bi lahko živela življenaj vredno življenje..

..pošiljam ti objem,katki pa želje da ji bo tam kjer je sedaj lepše…vedno bo ostala s teboj in bo tvoj angel varuh..

New Report

Close