Najdi forum

MALI JOŠKI

Živjo!

Že od osemnajstega leta(do takrat sem še upala da bo kaj) se obremenjujem z majhnimi joškami. Fant sicer pravi da ga ne moti, jaz pa mislim, da si vsak želi jošk – takih tapravih!!! Sicer nisem glih za plastično operacijo, bi pa rada še kakšno mnenje drugih.

Barvica

Ne, sploh ni res da si vsak tip želi velikih jošk na punci. Celo to je res, da si večina velikih jošk ne želi. malo manjše so ponavadi veliko lepše, bolj čvrste in celo občutljive. Pa tudi ne povesijo se tako zelo kot one večje. Res je, da vsak rad pogleda za punco z bujnim oprsjem, ker so take pač bolj vpadljive, nikakor pa ne bolj dopadljive. Zato je tvoja skrb čisto odveč.

Barvica iz zanesljivih virov ti povem,da so punce z velikimi joški dosti bolj nesrečne kakor ti…pa niti enim niti drugim ne bi bilo treba biti…..veliki joški v modrcu.pa še obleka čez zgledajo še kar,ampak ko se punca sleče,pa v glavnem padejo pod popek….se hecam….ne,res ne se zaradi tega sekirat…dejstvo je,da se najdejo oboževalci enih in drugih,malih in velikih,pa tudi čisto majhnih,takšnih ki so tako veliki kot “bi te čebela pičla” in se naredi majhen mehurček in ko ga daš v usta,ga čutiš…..je pa res,da so majhni joški res bolj občutljivi,še bolj pa je res to,da fantje raje pogledajo za velikimi joški,se pa rajši poročijo z manjšimi….ne vem zakaj….

Barvica, ne obremenjuj se s tem! Optimalni joški
so take velikosti, da jih lahko fant prime z eno roko (enega ne oba skupi haha)!
Vse kar je več je brez pomena, ker ti ne nudi nobenih užitkov, samo
skoz prste ti polzi!
Have a nice life!

Pa lep dan še naprej!

Tudi moji niso nevem kako bujni. Oh, fantje. Hvala. Pomirjajoce.

Hey sploh se ne obremenjuj. Itak, da se najdejo predstavniki, ki so jim všeč oboje vrst prsi. Ne obremenjuj se s tem, ker nima smisla. Meni osebno so najbolj všeč take malo manjše, kompaktne :)))

lp,

Ma res se ne splača obremenjevat s tem. Če je nekdo zaljubljen vate, boš najlepša ženska zanj.

Ah Barvica. Ne se obremenjevat s temi zadevami.
Nekaj podobnega kot moški sprašujemo – a mam dovolj velikega – čeprav mi
ona pravi da je čisto ok, sem nesrečen ko gledam ameriške filme.

Vse to je bila prispodoba – namreč ženske in moški se obremenjujemo
z brezveznimi zadevami..
Jaz ti povem da (kako že rečete ženske) ni vse v velikosti..
Saj so hruške tudi majhne in sočnejše od velikih hrušk..

Ajde rajši razmišljaj kam bosta šla na morje..

pozdrav!!!

Hej, najprej moraš povedati, koliko so “majhne”. 1, 2, 3? Jest mam 3., pa mogoče res niso ne vem kolk velike, ampak so kul..sploh ko bradavičke stojijo..:))). In mislim, da imajo fantje res radi take, kot pa “balone”. No ja, kakor keri. Je pa res, da imajo nekateri hude fantazije glede tega, da bi žensko nabrisali med joške in med majhne (tud moje), gre to bolj težko (no ja, v bistvu sploh ne gre). Ampak…Sej tip je videl takoj, kakšne joške imaš ali ne? Pa se je vseeno zaljubil vate! No ja tuki velja še en nasvet navržt: punce, ne uporabljat neke nevem kakšne wander braje, ker je veliko bolje, da tip takoj vidi kakšne imaš. Ker pol je pa lohk res razočaran… (a je kdo gledu en del Fresh Princa, ko se mu je zgodilo neki tazga??).
LP
Mačka

Nisem gledala, a me res zanima kako zgleda, ko tip “odkrije” da ima dekle v bistvu dve številki manj??No, pa so tudi moški včasih naivni in se jih da zajebat…ha ha
pa brez zamere,ok?

Nekoc sem bila ravna trlica, za postavo katere so se obracali zavistno zeleni pogledi drugih deklet, hrepenecih po anoreksiji, toda spredaj sem imela hud primanjkljajcic – bila sem enostavno ploscata in ni kaj dosti ven molelo. No, potlej se je pa primerilo, da sem navrgla nekaj kilogramov… ene pet, ce ne celo sest in glejsi no – izbocila se mi je polobla, ki zadaj krasi vrh nog, spredaj pa so mi zrasli dve lepi jabolcki, cvrsti in lepi. Hja, jasno, stegna so se tudi zaoblila – toda vprasanje je zdaj – ce sem tako jamrala, kako nimam nic prsi, se smem zdaj sploh pritozevati? Po moje ne. Po moje je treba zdaj uzivati. Tako ti hocem povedati, da se nauci uzivati v svojem telesu, v taksnem, kakrsno je. Gotovo je na njem kaj lepega – poisci to in postani samozavestna! Izpostavi svoje adute in bos prava lepotica. Pa se od znotraj bos zarela. Taksna telesna samozavest prikrije marsikaj. Vendar pozor, ker bodo tvoj novi seksapil opazili! Na to bodi pripravljena. 🙂

No, zdaj pa imam. Ful se sekiram, ker imam res velike (C je ze skoraj premajhna košarica zame), v leta pa tudi prihajam, tako da samo čakam, kdaj se mi bodo povesile. Ajde, zdaj še ni krize, ampak, ko berem vaše odgovore – kdo bo pa zdaj tolažil nas z velikimi? Zgleda, da nobenemu niso všeč – tudi moji bivši so bili nekaj časa zadovoljni z melonami in so blazno eksperimentirali z njimi – zdelo se mi je, da so na vse druge dele telesa pozabili! To me je malo motilo, malo pa tudi ne – sem kar uživala ob vsem tistem gnetenju, sesanju, vlečenju za bradvičke, tresenju, gledanju in obdelovanju fantovega……….iz bližnje perspektive – zlasti, ko sem videla, da se fantu obvezno trga, ko vidi velike joške z velikimi bradavicami. Stvar pa je taka, da sem se z vsemi razšla (nobeden še ni bil pravi), dva od njih imata novo punco – in obe imata jabolčka namesto melon. Potem pa še vaši odgovori, zdaj bom pa še jaz zakompleksana!

Hehe, maca, šur da sem gledal. Ko sta ostala zaprta na podstrešju pol pa je beyba vse dol potegnla. Lasuljo, trepalnice, wonderbra, leče, um. nohte hehehe, bogi Will.

lp,

Hehe, maca, šur da sem gledal. Ko sta ostala zaprta na podstrešju pol pa je beyba vse dol potegnla. Lasuljo, trepalnice, wonderbra, leče, um. nohte hehehe, bogi Will.

lp,

Jaz sem hotela reci, da bi lahko bila ze takrat kot deska srecna, prav tako kot sem zdaj, ko sem bolj hruska! Vse je samo stvar perspektive in samozavesti. Ce slednja sije iz tebe, je to najbolj prepricljivi make up! Gotovo imas kaksno samozavestno prijateljico, ki kljub temu, da ni sex bomba, kar zari in so moski vsi ocarani. Se se sprasujes, kaj je na njej? Odlocnost in ljubezen do sebe! 🙂 Na to tipi najbolj padajo!

Naj ti povem da mam tud jaz male joske (70B), pa mi to se nikoli ni preprecilo, da bi dobila fanta, ki sem ga hotela. Ne sekiraj se. Vecini fantov ni pomembno, kake so-glavno da so.

hehe….dobra tolazba. Ne vem zakaj to slisim samo od tipov ki imajo ploh zenske (pa so bli vedno nori na big bubis).
btw: kaksne ma pa tvoja…samo ne rect da ploh, ker bos samo potrdu mojo tezo.

In ti mas malega lulka, a ne, edvin? In na zenskah najprej vidis napake, nato prednosti (ali pa slednjih sploh ne)? Mislim, da nikoli ne bos srecen v ljubezenskem zivljenju. No, ne, dokler bos tako razmisljal.

1)…kar se mojega tica tice…res ni med najvecjimi…kar me nic ne moti. PA SE NEKAJ NI LULEK AMPAK JE ORNH KUR….C ….ok, prec se bols pocutim hehe.

2)… ne vem od kje si razbrala da vidim na zenskah napako ce imajo majhne joskice…a sem jst tok glup da ne razumem mojih mailov, al pa mas ti kako alergijo na mene….a sem ti kje na rep stopu al kaj se tok usajas…verjetno v topicu hehe

Tipi ki imajo punce z majnhimi joskami, se vedno zgovarjajo na to da ostalim ( z velikim) na stara leta dol visijo, so odvecna mascoba, jih motijo (to je moj izgovor), niso prakticne…itd…..in to samo zaradi tega ker imajo sami take z majhnimi….

3) …jaz sem ljubezen svojega zivljenja ze zdavnaj nasel….mal me pa skrbi za tebe, ker se mi zdis zelo pikolovska, ne poznas smisla za humor, in ne vem, kje za vraga vidis da sovrazim zenske..saj tako sem iz tvojga maila izluscil

…a si ti kaksna starejsa zenska v forumu za mladino…jaz imam namrec 25 let, ti se mi pa zdis da jih moras imet okrog 40….ker niti pod razno ne zastopis zadev o katerih pisem…ista kot joze ki jih ima 45….. Ne bom se hvalu z izobrazbo, in podobnimi zadevami, lahko se pa pohvalim da imam vec smisla za crni in drugi humor kot ti….mislim da res ne zastopis danasnje mladine…ja res si med tastarimi….STARAMAMA !!! Upam da ne speglas za svojimi vnuki, kaj se pogovarjajo v tem forumu.

Meni je tudi cudno, da joze pri tej starosti hodi sem, ampak kolikor vem, se v forumu za starejse bolj malo dogaja, pa ga lahko razumem. Pa se dobro se mi zdi, da lahko stvari preberem tudi iz njegovega stalisca, ko marsikaj potrdi nasa modrovanja, kako in kaj bi moralo biti v zvezah. To se pravi – pove iz prakse, mi pa smo sele na pragu vsega.

Jaz sem sicer samo leto starejsa od tebe, vendar je med nama res velika, prevelika razlika. Nasel si ljubezen svojega zivljenja, pa ne isceta poti, kako bi zivela skupaj in se motijo te njene ploscate bradavicke. Mislim, da si res globoko zaljubljen.

No – kakorkoli ze, uzivaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close