Mali človek in zobozdravstvo
Hodim trenutno, k eni drugi zobozdravnici ki je fenomenalna, in v osnovi nikakor ne maram izpostavljati imen in priimkov, ker navsezadnje ima vsak svoje izkušnje, a moram žal povedati da sem od teh, zgoraj omenjenih in priporočenih odšla stran, zaradi tega, ker sem bila izredno nezadovoljna z njihovimi storitvami in tudi odnosom. Pa ponavljam, vsak ima svoje izkušnje, nekomu sta morda super, meni pa prav gotovo ne…..[/quote]
Taki “nič-povedano” komentarji pa so vedno zlonamerni.
Glej če ne poveš konkretno, kaj je bilo pri omenjenih narobe in kaj je pri novo tako super je vse skupaj eno samo zavajanje. Torej z besedo na plan, ali pa bodi raje tiho. S svojim komentarjem si zasejala dvom v mogoče zelo korektno in celo fenomenalno zobozravnico.
In še tole. Res je, “da imajo vsake oči svojega malarja”, vendar če je res ta tvoja nova zobozdravnica tako zelo fenomenalna, kot praviš, pa res ne vidim razloga, zakaj je ne bi izpostavila. Smo še drugi, ki bi želeli imeti fenomenalno zrihtane zobe, zato pa cenimo vsak konkreten nasvet in/ali opozorilo, da ločimo zrnje od plev.[/quote]
Moja poanta je bila samo to, seznaniti druge s tem, da obstaja tudi drugačno mnenje. Ne bom pisala detajlov, ker to enostavno ne želim, zakaj bi trosila negativo naprej? Moje osebno in čisto privat mnenje je da oba nista v redu. Pika. Ne bom s tem sejala nikakršnih dvomov v mogoče koretno delo zobozdravice in namestnika ki sta omenjena. NIkakor ne. Sem povedala samo svoje osebno, zasebno, kakorkoli vzameš mnenje, in pri tem ne vidim nikakršne potrebe da govorim o detajlih, ki niso pomembni v tej zgodbi, le zakaj?
Svojo novo zobozdravnico tudi ne bom omenjala, ker tega nikoli nisem počela, da bi v javnost, brez njenega dovoljenja dajala njene podatke. Njeni podatki so javno dostopni na internetu in vsakdo lahko pride do nje ali kateregakoli drugega zobozdravnika, ne zdi se mi fer izpostavljati imena in priimke, ker to niso javne osebe. PIka 2.
In še en, ki je komentiral moje pisanje, naj povem da je zame skrb za zobe širšega pomena in ne pomeni le ščetkanje in nitkanje. Je celoten niz postopkov, zdravega načina življenja, in rednega obiskovanja zobozdravnikov. Dama iz uvoda, ki pravi da ima grdo plombo, očitno ne obiskuje redno zobozdravnika, ker plomba ne postane ‘grda’ čez noč….
Ja kontra, sama sem si kriva, da po tem ko mi je zobozdravnica koreninsko zdravila zob nisem šla slikat, da bi ugotovila, da kanal ni polnjen do konca in sama sem kriva ker mi je zdravila in polnila le dva od treh kanalov, da ne naštevam naprej napake malomarnih zobozdravnikov. Plomba pa ni nič bolj grda kot kakšna druga amalgamska plomba, se pa vidi, a ne, in bi me lahko prav ta “vseeno mi je kaj delam važn da grem ob 2 domov zobarca” vprašala če slučajno pa želim belo plombo, predno mi nabaše not amalgam . . .
Ne sklepaj po sebi da smo vsi zanikrni kar se ustne higiene tiče.
Ravno s tem ponovnim odgovorom in skrivanjem konkretnih a zelo bistvenih argumentov za-proti eni in drugi zobozravnici trosiš ogromno negativo naprej.
Ravno s tem, ko ne poveš nič konkretnega si zasejala seme dvoma v mogoče zelo korektno delo obeh zgoraj omenjenih. Zato so deatajli še kako pomebni. Da ovržejo ali potrdijo dvom, ki si ga zasejala.
O osebnih podatkih fenomenalne zobozdravnice pa samo to. V tel. imeniku je na stotine če ne celo tisoče kontaktov zobozdravnikov. A mene in verjetno še marsikoga zanima kdo izmed teh stotin je tista fenomenalna zobozdravnica, ki si jo izpostavila. Kajti jaz in še marsikdo hočemo ravno njo in ne nekoga xy iz imenika. Kaj pa če slučajno iz googla povlečem ravno nekoga, ki je na nivoju teh o katerih nočeš nič konkretnega pojasniti.
Zato z besedo na plan, ker si ŽE sasejala seme dvoma!
Ravno s tem ponovnim odgovorom in skrivanjem konkretnih a zelo bistvenih argumentov za-proti eni in drugi zobozravnici trosiš ogromno negativo naprej.
Ravno s tem, ko ne poveš nič konkretnega si zasejala seme dvoma v mogoče zelo korektno delo obeh zgoraj omenjenih. Zato so deatajli še kako pomebni. Da ovržejo ali potrdijo dvom, ki si ga zasejala.
O osebnih podatkih fenomenalne zobozdravnice pa samo to. V tel. imeniku je na stotine če ne celo tisoče kontaktov zobozdravnikov. A mene in verjetno še marsikoga zanima kdo izmed teh stotin je tista fenomenalna zobozdravnica, ki si jo izpostavila. Kajti jaz in še marsikdo hočemo ravno njo in ne nekoga xy iz imenika. Kaj pa če slučajno iz googla povlečem ravno nekoga, ki je na nivoju teh o katerih nočeš nič konkretnega pojasniti.
Zato z besedo na plan, ker si ŽE sasejala seme dvoma![/quote]
Ponavljam, vsak ima pravico povedat svoje mnenje, jaz sem svojega na dolgo in široko razložila, 2x, in tretjič: detajli NISO pomembni, pomembno je dejstvo, da o vsakem zdravniku lahko slišiš kaj lepega in kaj manj lepega….. je tako?
Četrtič nimam namena odgovarjat. Lahko noč.
Svojega slabega mnenja o dveh zobozdravnikih, ki si ju konkretno imenovala in ju s tem javno oblatila, nisi utemeljila z nobenim argumentom in z nobenim konkretnim podatkom. To ni nič drugega kot navadno obrekovanje, s skrivanjem za anonimnostjo foruma. Sram naj te bo, pokvarjenka.
Pa teh dveh zdravnikov sploh ne poznam, da ne bo pomote.
Sram naj te bo, pokvarjenka ????
Zakaj sem pokvarjena, in čemu naj me bo sram, če sem zapisala, da mi delo (žal, z imeni izpostavljenih zdravnikov), preprosto ni okej?[/quote]
Ko že javno objavljaš imeni zobozdravnikov, ki po tvojem mnenju nista bila ok, čemu potem ne objeviš imena tvoje oh in sploh zobozdravnice? Sama hodim k dr. Pečnikovi in dr. Lundru in oba sta mi poleg strokovnosti in profesionalnosti pomagala, da sem se znebila strahu pred zobozdravnikom.
Ja, mogoče imaš pa ti z njima slabe izkušnje…ampak daj, javno pohvali tvojo zobozdravnico!!! Marsikdo ti bo vesel za info
Pozdravljeni,
Ljudje očitno pozabljate, da vsak pač ni za vsakogar, z nekom se ujameeš, z drugim pač ne. Jaz se popolnoma strinjam z gospo, ki pravi, da pač svoje zobozdravnice ne bo omenjala. Logično, da jo hočeš zaščiti, da se kdo ne bi spravil na njo, po možnosti zobozdravstvena konkurenca. Jaz s Pečnikovo tudi nisem bila zadovoljna. H sreči sem jo odpikala že med tel. razgovorom, ker je bila zelo draga in samopašna. Kolikor ljudi toliko čudi. Če plačaš hočeš kvaliteno storitev in to v vseh ozirih. Pacienti lahko samo tako vzgojimo zobozdravnike, da pač slabe ali nesramne enostavno odpikamo in gremo drugam. Viva tržno gospodarstvo ha, ha.
A ni Pečnikova zobozdravnica leta 2014? Če je to ta, potem najbrž ni tko zanič kot eni pljuvate po njej. Če jo je izbrala tista enormna kvota ljudi, potem že obvlada.
Slišim pa, da jo ne mara konkurenca, ker je boljša od njih in jo zato sami anonimno razsuvajo po forumih. Sicer pa hodimo k njej moj vsi iz moje familije in nam je zakon.