Najdi forum

najprej lep pozdrav!
masaže nisem nikoli izvajala; sem pa pred par tedni, ko je moja 16-mesečnica zbolela, ugotovila, da ji zelo godi, če jo zelo rahlo drgnem po hrbtu.
kar ležala je na trebuščku in se vidno sprostila, umirila in zaspala.
do tega je prišlo čisto spontano, seveda brez uporabe olj itd.
zdaj pa me zanima ali je kaj na kar moram biti posebej pozorna, razen na to, da dotik ni premočan?
naj še povem, da živimo v manjšem kraju, kjer ne organizirajo kakšnih tečajev za masažo dojenčkov itd, zato bi mi vaš nasvet prišel zelo prav!

hvala, teri

Kar tako naprej, to seveda ni bila masaža. Kar ste počeli z malčico, ste jo po svojem občutku božali in izvajali gibe v nekem zaporedju. Prav gotovo so bili ti prijemi polni ljubezni in podpore v tem smislu, da bi čimprej ozdravela. To je hčerka tudi začutila in zato se je sprostila in zaspala, tak spanec ob bolezni pa je zelo zdravilen in boljši od tablet. Zato nadaljujte na tak način in odkrivajta skupaj, kaj ji je še všeč.
O masaži govorimo, ko sistematično masiramo celo telo. Delujemo na sklepe, krvni obtok, mišice. Prijemi so čvrsti, uporabljamo olja in dotik kože na kožo.

Oglejte si mojo spletno stran (www.lkurentanddrugi), pa boste našli še kak prijem, lahko pa me tudi pokličete, majhni kraji so v bližini malo večjih, imamo ceste in avtomobile, Slovenija pa je bolj majhna dežela.
Vaši hčerki želim veliko zdravja!

Mojca Kurent

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close