MALCE ZMEDEN
Jaz nikogar v nič ne silim še manj pa prepričujem v to, da se odloči zame. Ga direktno vprašam, če dobim mencajoč odgovor, bi ne bi, pa grem svojo pot naprej. Od njega ne rabim direktnega odgovora, mi je dovolj povedal z neodgovorom ;).[/quote]
smem vprašati če si samska ? ali mogoče se s kom dobivaš pa oba ne vesta kako pa kaj
Nič ni zmetal za prazen nič. Če drugega ne, je dobil izkušnjo, zaradi katere je bogatejši. 😉
Samo res no, a eni rabiti še štempelj ali kaj, da razumete v bistvu niti ne tako dvoumno sporočilo – meni se zdi dokaj nedvoumno. Punca je fer in mu je vnaprej povedala, da so šanse skoraj nič.
Seveda se to lahko tudi spremeni, mojo prijateljico je njen sedanji mož čakal sedem let … Če imate pač toliko prostega časa in potrpljenja, potem izvolite upat, to je za zdaj še vedno brezplačno in neobdavčeno.
@Avtor,
glej, mnenje; iskrice preskočijo v pravi situaciji in okolju – TAKOJ v požar. Morda si mal z.a.j.e.b.a.l da nisi izbral srečnejšega mesta/časa. Vedet tut nis mogu.
Sedaj nekako ogenj postavljat nima smisla. mal se umakn pa boš vidu če bo požar nazaj prletel.
Ok, pol lahko pride do komentarjev, da je bilo vse skup prehitrro al pa nisva se spoznala.. to lahko pa obrneš sebi v prid; sam bi prej mal ročno potegnu pa počakal da ona naredi kakšen korak!
Jaz nikogar v nič ne silim še manj pa prepričujem v to, da se odloči zame. Ga direktno vprašam, če dobim mencajoč odgovor, bi ne bi, pa grem svojo pot naprej. Od njega ne rabim direktnega odgovora, mi je dovolj povedal z neodgovorom ;).[/quote]
smem vprašati če si samska ? ali mogoče se s kom dobivaš pa oba ne vesta kako pa kaj[/quote]
Pri meni vsakdo ve pri čem je.
Kar ne morem trditi zate, …. si mi že neka predvidevanja puščal še v nekem drugem forumu. Ne vem, neki čudni užitki morda.. časa preveč, dolgčas..osamljenost?
Lahko vprašaš, seveda, zakaj pa ne, ampak se te ne tiče moj stan.
Bejba te gleda kot prijatelja. Saj bi ti punca lahko povedala na grši način, da je kot moški ne zanimaš, je pač toliko prijazna, da ti je na lepšega. Jaz vedno v takšnih situacijah nase krivdo dam, češ ti si super meni nekaj manjka itd, da tip ni prizadet več kot je potrebno. Verjemi, da nima smisla upat, da jo zanimaš kot tip.
smem vprašati če si samska ? ali mogoče se s kom dobivaš pa oba ne vesta kako pa kaj[/quote]
Kar ne morem trditi zate, …. si mi že neka predvidevanja puščal še v nekem drugem forumu. Ne vem, neki čudni užitki morda.. časa preveč, dolgčas..osamljenost?
Lahko vprašaš, seveda, zakaj pa ne, ampak se te ne tiče moj stan.[/quote]
se morda poznava ? v katerem drugem forumu ? vprašam pa lahko
Lahko vprašaš, seveda, zakaj pa ne, ampak se te ne tiče moj stan.[/quote]
se morda poznava ? v katerem drugem forumu ? vprašam pa lahko[/quote]
Jaz tebe ne, ampak isti stil pisanja skrit za temle vzdevkom, z predvidevanji o meni, je pa bil. Zgolj naključje?! Si sedaj tu, ker mene čekiraš, ali ker daješ kak koristen nasvet človeku v stiski? Resno, me zanima. Pa pod katerim nickom si pisal, ker tale @za Takole, je pač kar neki..
se morda poznava ? v katerem drugem forumu ? vprašam pa lahko[/quote]
Jaz tebe ne, ampak isti stil pisanja skrit za temle vzdevkom, z predvidevanji o meni, je pa bil. Zgolj naključje?! Si sedaj tu, ker mene čekiraš, ali ker daješ kak koristen nasvet človeku v stiski? Resno, me zanima. Pa pod katerim nickom si pisal, ker tale @za Takole, je pač kar neki..[/quote]
ni mi všeč tole pisanje,prosim napiši tvoj mail se bova pomenila tam,upaš?Bi rada da napišem svojega?
Jaz tebe ne, ampak isti stil pisanja skrit za temle vzdevkom, z predvidevanji o meni, je pa bil. Zgolj naključje?! Si sedaj tu, ker mene čekiraš, ali ker daješ kak koristen nasvet človeku v stiski? Resno, me zanima. Pa pod katerim nickom si pisal, ker tale @za Takole, je pač kar neki..[/quote]
ni mi všeč tole pisanje,prosim napiši tvoj mail se bova pomenila tam,upaš?Bi rada da napišem svojega?[/quote]
Sem te s čim užalila? Mi groziš s tem- upaš? Kaj se pa imam jaz s teboj menit?
Sam si začel nekaj čez mene pisariti, torej kot dec sprejmi moj odgovor.
In ne, svojega maila zagotovo ne pustim.
ni mi všeč tole pisanje,prosim napiši tvoj mail se bova pomenila tam,upaš?Bi rada da napišem svojega?[/quote]
In ne, svojega maila zagotovo ne pustim.[/quote]
piši mi na : ([email protected]) ženska imaš pogum ali kaj v sebi ? potem piši
In ne, svojega maila zagotovo ne pustim.[/quote]
piši mi na : ([email protected]) ženska imaš pogum ali kaj v sebi ? potem piši[/quote]
Poguma imam dovolj.
Ravno tako pameti. Zato ne pišem virtualcem, ki me obrekujejo in predvidevajo o meni razno razne gluposti.
piši mi na : ([email protected]) ženska imaš pogum ali kaj v sebi ? potem piši[/quote]
Poguma imam dovolj.
Ravno tako pameti. Zato ne pišem virtualcem, ki me obrekujejo in predvidevajo o meni razno razne gluposti.[/quote]
poguma nimaš,kajti če bi ga imela bi si upala pisati mail
Poguma imam dovolj.
Ravno tako pameti. Zato ne pišem virtualcem, ki me obrekujejo in predvidevajo o meni razno razne gluposti.[/quote]
poguma nimaš,kajti če bi ga imela bi si upala pisati mail[/quote]
Tvoja predvidevanja so tvoja in nimajo z menoj nobene zveze. Ne živim v tvoji glavi ampak v svoji reali ;).
Sedaj pa bodi uvideven do avtorja teme, ker sva mu jo že preveč nasmetila. Avtor, se opravičujem za neumestn komentarje, nič povezane s tvojo tematiko.
poguma nimaš,kajti če bi ga imela bi si upala pisati mail[/quote]
Tvoja predvidevanja so tvoja in nimajo z menoj nobene zveze. Ne živim v tvoji glavi ampak v svoji reali ;).
Sedaj pa bodi uvideven do avtorja teme, ker sva mu jo že preveč nasmetila. Avtor, se opravičujem za neumestn
komentarje, nič povezane s tvojo tematiko.[/quote]
opraviči se mi na moj mail pa bom dal mir ,očitno si brez službe in si živčna,vsaj mami bi lahko šla pomagat skuhat kosilo ne da te ona živi !
Sedaj pa bodi uvideven do avtorja teme, ker sva mu jo že preveč nasmetila. Avtor, se opravičujem za neumestn
komentarje, nič povezane s tvojo tematiko.[/quote]
opraviči se mi na moj mail pa bom dal mir ,očitno si brez službe in si živčna,vsaj mami bi lahko šla pomagat skuhat kosilo ne da te ona živi ![/quote]
Zaradi mene delaj budalo iz sebe kolikor hočeš. Smešiš se. S tem samo kažeš, kdo si ti. Vsakdo namreč vedno piše samo iz sebe.. o drugem ne more. (Torej pojdi pomagat mami, pa najdi si službo, da ji boš lahko plačal svoje stroške in umiri živčke sam)- če to prevedem v tvojo smer, saj si ti o tem pisal, ne jaz. . In tebi se nimam nič opravičevat, kajti ti ves čas nekaj predvidevaš o meni. Hej- priznam pa da bi imela rada spet 30 let :)))).
Opravičila sem se avtorju te teme Andreju86.
Mogoče, samo (vsaj) kratkoročno ima pa manj zaupanja (vase in v nasprotni spol). Bi mu bilo precej prihranjeno, če bi rajši malce bolj MON prečital. To ali pa ena druga reč (katero bolje , da ne omenjam).
A se ni boljše učiti po tujih napakah ?
Mah problem je zmeraj ta, da četudi nisi zaljubljen, če ti je nekdo vseeno “samo všeč” imaš takoj malce inhibiran racionalni del možganov in namesto 5-ih srečanj, bi (optimistično) bilo lahko dovolj že eno samcato, da bi videl kje realno si (in kam nikoli v prihodnosti ne boš prišel).