Najdi forum

Mal bom zamorila..

Zdaj mam pa dost!!!
Pred dobre pol leta sem ostala brez službe (firma je šla v maloro), pišem prošnje na vse možne konce in kraje, kličem po telefonu, berem oglase, sprašujem naokoli,…pa še nobenega pravega efekta, samo dve megleni obljubi, da bo čez en mesec mogoče nekaj.. (op.:še gradijo oz. opremljajo prostore)…
In danes sem bila že v 3.firmi, ki se ukvarja s terensko prodajo sesalcev iste znamke !!! (pa ne oglašujejo tega, ko objavljajo v časopisih)…
Ko sem se peljala domov, so mi kar solze tekle po licih,…kakor zgleda, je to še edina razpoložljiva zaposlitev zame…, ampak NE MOREM hoditi od vrat do vrat…nisem človek za to… lažje bi delala za tekočim trakom in bi tudi delala, čeprav imam višjo izobrazbo (s katero si, mimogrede, nimam kaj pomagati, ker je moja branža na psu) in 16 let delovne dobe (evo, pa še prestara!)…
Če bi bila finančno močnejša, bi si sedaj privoščila raznorazne izobraževalne tečaje, mogoče bi vpisala kakšen drug študij, tako pa… , šparam vsak fičenk za čas, ko bom ostala še brez nadomestila…
@!#$, danes sem tako na psu…

Eh, še telefonski studio imam ta teden na sporedu.. mogoče mi bo pa to lažje..

Konc jamranja.

Izkoristi zavod za zaposlovanje. Oni plačajo marsikaj, samo podrezati jih je treba.
Plačali bodo tudi šolo, če si s svojo ne moreš kaj pomagati. Pojdi k svetovalki.

Ah, saj sem bila, pa si s svetovalko skoraj nimam kaj pomagati. Že februarja sem prijavljena na tečaj računalništva (moja pobuda!!), pa bom šele septembra enkrat na vrsti.
Saj sem vmes parkrat urgirala, pa se “držijo pravil “- vrstni red, pa to…vem pa, da se je ena z zvezami vrinila vmes…
Bom mal žleht, ampak moja svetovalka bi lahko pristala na Zavodu…na drugi strani.
Marsikdo, ki je trdo in strokovno delal je pristal tam, ena takale pisarniška moč pa tam vedri in se ji ni bati za službo.
Lp

New Report

Close