Najdi forum

Majska povratnica

Pozdravljeni!
Pišem, čeprav ste odsotni (upam, da je razlog prijeten dopust v toplih krajih!).
Prosila bi – če je možno – da me sprejmete v ordinaciji in pregledate mojo revščino v ustih.
Ne bi zahajala v podrobnosti – na hitro le to: tista 6 L spodaj, zaradi katere sem se okoli 20.maja letos obrnila na vas, mi je sedaj povzročila vnetje velikih razsežnsosti. Ker je to pravzaprav že tretje vnetje zob na isto oz.podobno vižo v zadnjih 5 letih, potrebujem temeljit pregled zob vsaj zaradi drugega mnenja. Vem, kako veliko dela imate, zato vas ne prosim za nič drugega kot za to, da bi mi zobovje temeljito pregledali in svetovali, kaj je treba postoriti.
Ni treba objavljati tega sporočila, lahko mi odgovorite na e-mail, ki ga prilagam.
Hvala in lep pozdrav!
LiLi

Spoštovana LiLi,

jaz delam v otroški ordinaciji, zato vam zelo težko ustrežem. Če ste pri meni že bili, potem se ponovno oglasite, v nasprotnem primeru pa vam težko pomagam (niti nisem iz Ljubljane). Če se boste vseeno pripeljali (samo na pregled in posvet!!!), potem pošljite ponovno sporočilo s kakšno telefonsko številko, da se bova konkretneje pogovorili.

Ne, nisem še bila pri vas. Jaz sem iz Lj., ni pa mi problem, odpeljati se tudi kam ven. Le pomoč potrebujem, ker imam pač dva palčka (6 in 1 leto)!
Mogoče bo zaenkrat bolje, da vas vse, kar me zanima, vprašam preko foruma. Čez čas, ko bosta otroka lahko oba počakala nekje v varstvu, pa bi se res rada oglasila pri vas. Upam, da bom takrat sploh še imela o čem spraševati, čeprav me moja prijateljica hrabri v težkih trenutkih, da “manj zob = manj problemov” 🙂
Vaši odgovori (tudi drugim trpinom) so mi dali poguma, da pri zobozdravniku odločneje zahtevam pojasnila. In naj vam povem, da je tudi to že obrodilo pozitivne sadove!
Še se bom oglasila!

Spoštovana LiLi,

me veseli, da vam moji odgovori pomagajo. Na vsa vprašanja z veseljem odgovorim, če le poznam odgovor.
Kar mirno se oglasite, ko vas bo kaj težilo.

New Report

Close