Najdi forum

Kaj bo bi udarili še kakšno takšno aktualno temo. Kaj si mislite o njegovem izginotju ? A je res inscenirana ? A ste gledali Odmeve takrat, ko je bil gost in je Staričeva rinila v njega on je bil pa mrtvo hladen .Ona je bila že čisto živčna, mu je podtikala odgovore, on pa mirno, posmehovalno. Meni je šlo prav na smeh. Malo je manjkalo, da bi ona eksplodirala, on se je pa nad tem naslajal.

LP,Kaja

Po moje je totalno utrgan, sam je zrežiral odhod, na živce gre vsem, ampak, na živce vsem sta šla tudi Ivo Hvalica in Gros, ali pa sedanji župan Ajdovščine, ali
Jelinčič, pa je tak dolgčas če jih ni na TV ali v parlamentu….

Po mojem mnenju sta varianti dve:
1. ali je sam zrežiral odhod ali pa
2. je bil sicer ugrabljen, vendar bi podatki, ki bi jih posredoval v javnost ali policiji ogrozili nekoga od njegovih – v tem primeru bi se tudi sama delala “bukovo”, saj bi me to, kaj si javnost misli prav nič ne brigalo. Morda bi stvari povedala policiji (medijem sigurno ne) in še to mnogo kasneje (morda par let), ko bi se stvar že “pozabila”:

Sem pa prepričana, da on ve, kaj se je dogajalo,saj je že njegova žena ob izginotju namignila, da je nekako nenadoma in nekoliko presterašen odšel.

Po moje ni ravno gladek. Da nekaj časa žvrgoliš pred parlamentom, potem izgineš, pa sper prideš nazaj in govoriš, kot iz groba… Tipu se ne da delat, pa lačen je medijske pozornosti. Načeloma pa itak ni škodljiv. Koliko je norcev na svetu, ne?

New Report

Close